Ana SayfaGüzellikL'Oréal Paris Revitalift Lazer X3 ile Etkili Yaşlanma Karşıtı Bakım Rutini

L’Oréal Paris Revitalift Lazer X3 ile Etkili Yaşlanma Karşıtı Bakım Rutini

Cildimiz hava kirliliği, zararlı güneş ışınlarına maruz kalma ve rüzgâr gibi dış etkenler nedeniyle direkt ya da dolaylı olarak sağlıklı ve ışıltılı görünümünü zamanla kaybedebiliyor. Dış etkenlerin yanı sıra yaş aldıkça cilt, günden güne daha soluk bir görünüme sahip oluyor ve ince çizgiler, kırışıklıklar, lekeler ve sarkmalar daha belirgin hale geliyor. Revitalift Lazer X3‘ün formülünde bulunan Hyalüronik Asit ve Konsantre Pro-Xylane sayesinde yüz hatları yeniden şekilleniyor. İçeriğindeki özel bileşenlerle ciltte oluşan zamanın izlerine geçit vermeyen Revitalift Lazer X3 ile cilt rutininde yeni bir dönem başlatın.

Gündüz cilt bakımı ile sıkı bir cildin tadını çıkarın
Sadece 1 haftada etkisini göstermeye başlayan Revitalift Lazer X3 Yoğun Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi; eşsiz cilt bakımı ile azalan kırışıklık görünümü, cilt dokusunda gözle görülür düzelme, kaz ayakları ve cilt sarkmalarında iyileşme sağlıyor. Yaşlanma izlerinin* %100’üne karşı olan bakım kremi, cilde derinlemesine nüfuz ederek cildi yeniliyor böylece yüz hatları yeniden şekilleniyor. Zamana meydan okuyan cilt, daha sıkı ve pürüzsüz bir görünüme kavuşuyor. Kanıtlandı; etkili formülü ile 2 ayda 3 yılın 6 ayda 7 yılın kırışıklık görünümünü gideriyor!*
Yaz aylarında dikkat edilmesi gereken UV ışınlarına karşı koruyucu Revitalift Lazer X3 Leke ve Kırışıklık Karşıtı Bakım GKF20, oluşabilecek leke ve pigmentasyonların önüne geçiyor. Yoğun kırışıklık karşıtı etkisiyle ciltler daha sıkı, daha dolgun ve daha pürüzsüz görünüme ulaşıyor. LHA içeren formülü cilt yüzeyini yenilemeye ve cilt tonunu eşitlemeye yardımcı oluyor. Konsantre Pro-Xylane ile kırışıklık görünümü azalırken, GKF 20 ile UV kaynaklı leke oluşumuyla savaşıyor.

Geceden geceye yenilenmiş bir cilt ve aydınlık gözler!
Cildinde gözle görülür fark yaratmak isteyenler için Revitalift Lazer X3 Yoğun Yaşlanma Karşıtı Gece Bakım Kremi, gece boyunca cildi nemlendirerek yeniliyor, kırışıklık görünümünü azaltıyor ve cilt bariyerini güçlendiriyor. Yenilenen cilt daha pürüzsüz görünüyor ve eşitlenmiş bir cilt tonuna kavuşuyor. Yüksek konsantre saf retinol içeren Revitalift Lazer Saf Retinol Gece Serumu ise anında daha nemli ve pürüzsüz bir cilt görünümü sağlıyor. Derin kırışıklıklar dahil tüm kırışıklık görünümünde etkili olan serum dermatologların onayladığı*** formülü ile geceden geceye cilt görünümünü yeniliyor, cilt parlak ve daha genç görünüme sahip oluyor.

Özel formülü ile Revitalift Lazer X3 Yaşlanma Karşıtı Göz Bakım Kremi; kırışıkları ve göz torbalarının şişkinliğini azaltıyor. Göz çevresi anında daha pürüzsüz ve aydınlık görünürken, cilt sıkılaşıyor ve cilt tonu eşitleniyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI