Ana SayfaModaLoubi Airways ile Christian Louboutin FW21 Koleksiyonuna Yolculuk

Loubi Airways ile Christian Louboutin FW21 Koleksiyonuna Yolculuk

Christian Louboutin, 2021 Sonbahar/Kış 2021 koleksiyonunu tanıtmak için -ister fiziksel ister hayali olsun- sonsuz seyahat sevgisinden ilham aldığı, türünün tek örneği dijital bir sunum tasarladı. Drest ve Zepeto platformlarındaki son teknoloji sürükleyici deneyimlerin ardından, bu sezon 3D teknolojisinden yararlanıldı. Katılanların rüya gibi bir uçak yolculuğu sırasında Christian Louboutin’in koleksiyonlarını keşfederken özel bir anın tadını çıkarabilecekleri, tamamen etkileşimli bir uçak tasarlandı.

 

Yolculuk ünlü mimar Eero Saarinen tarafından cesurca fütüristtik bir alan olarak tasarlanmış ve hava yolculuğunun göz alıcı Altın Çağı’nı mükemmel bir şekilde temsil eden New York’taki JFK Havalimanı’nın ikonik TWA Terminali’nde ilk buluşma ile başlıyor. Dinamik figürlerden oluşan Loubicrew, yolcular uçağa binmeyi beklerken tepeden tırnağa inceleniyor. Güvenlik kontrolünde kırmızı alarm! X-Ray cihazı aşırı yüklendi! Pilotun dev Loubi Airways Kypipouch’ı, yeni Caracaba çantasını ve Christian Louboutin’in yeni parfümünü gizliyor. Loubishark ve Louis Spikes spor ayakkabıları metal dedektörünün alarmının çalmasına sebep olurken güvenlik görevlisi Blaster çantaya hayran kalıyor.

Kırmızı döşemelerden Loubi Airways logolu özelleştirilmiş emniyet kemerlerine kadar markanın ikonik detaylarıyla baştan sona yeniden tasarlanmış Loubiplane’e bir göz atalım. Christian Louboutin evreninde kaybolmak üzere tasarlanan uçak yolculuğu, koleksiyonun önemli temalarını içeren dokuz etkileşimli animasyon serisiyle karşımıza çıkıyor.

Güvenlik her şeyden önce gelir! Uçuş ekibi geleneksel güvenlik videosunu eğlenceli bir stilde yeniden yorumluyor. Christian Louboutin’in zarafetini modern bir görünüm ile bu sezonun sandalet, bot ve mokasenlerinde birleştiren özel kalın taban serisini vurgulayan uçuş için stil ipuçlarını ön koltuğunuzun cebindeki kartta bulabilirsiniz. Bacaklarınızı esnetmeniz mi gerekiyor? Bir yürüyüşe çıkın ve hem en yeni parfüm ve ruj koleksiyonlarını, hem de iç ve dış mekanlarda giyilebilecek rahat ayakkabı ve aksesuarlardan oluşan seçenekleri sunan iki özelleştirilmiş uçak arabasında keşfedin. Tasarımcı, lüks ve şık bir görünüm sağlarken konforu en üst düzeye çıkarmayı amaçlayan pool slides için suni kürk ve parlak kadife gibi malzemeler seçti.

Koltuğunuza geri dönmeden önce, Christian Louboutin’in özel, neşeli ve eğlenceli yeni Oh Xtian! baskısını üzerinde taşıyan en yeni tasarımlarını içinde saklayan valizlere göz atın! baskı; moda dergileri, retro posterler, reklamlar, vintage çiçek fotoğrafları ve film sahneleri gibi birçok ilhamın kolajından oluşuyor. Yolculuğunuza ışıltı katmak isterseniz, baş üstü bölmelerine göz atın: Bu sezonun parlak renklere ve tipik Fransız Vichy desenine sahip retro stillerle sunulan yeni kristal kaplı topuklarını gösteren bir Xray animasyonu sizi bekliyor. Uçak moda tübülansına mı giriyor? Christian Louboutin’in rock & swing akımlarından ilham alan, karakteristik tasarıma ve çivi detaylarına sahip loafer, terlik ve bot tasarımlarına yer veren Loubi Inflight Magazine ile rahatlayın ve eğlencenin tadını çıkarın! Ruhunuzu biraz daha beslemek ister misiniz? Loubi Times gazetesi hizmetinizde. Ayrıca, OMG Magazine’den markaya dair en son dedikoduları okumayı unutmayın! İniş öncesinde son bir içecek? Uçağın arkasındaki bar bölümünde yer alan tarot falı istasyonu sizi ikonik ayakkabıları süsleyen özel bir desen ile karşılıyor. Aynı zamanda bu sezonun Caracaba çantası için de ilham kaynağı oluyor. Loubi Airways ve tüm uçuş ekibi adına bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI