Ana SayfaDekorasyonLucid İlk Koleksiyonuyla Görücüye Çıktı

Lucid İlk Koleksiyonuyla Görücüye Çıktı

Tasarımcı ve Sanat Yönetmeni Dide Sipahioğlu tarafından kurulan "lucid" ilk ürün serisini Ocak ayında satışa çıkardı. Lucid ilk seri ürünlerinden "Nostalji " masa ile şimdiden ahşabın sıcak dokusunu sevenlerin gözdesi olmuş durumda.   Masif meşe veya ceviz olarak sipariş edilebilen "nostalji" masa aynı zamanda üzerinde kullanılan ve eski  İstanbul dokusunu yansıtan karo siman seçeneklerini de size bırakıyor.

Lucid`in bir diğer iddialı ürünü olan "Crane ". Bir vinçten ilham alınarak tasarlanan aydınlatmanın tasarımında masif meşe ve metal kafes biraraya getirilerek özgün bir biçime dönüştürülmüş.

Masa üzeri ve başucu aydınlatması olarak tasarlanan "Bomb Lamp " ise demir ve beton birlikteliğiyle endüstriyel tasarımı çağırıştıran şık bir seçenek olmuş.

Kontra, meşe ve ceviz seçenekleri bulunan "Box sandalye" ise kumaş ve deri alternatifleriyle, antre ve köşe bölümlerde kullanım için kusursuz bir seçim.

Aynı zamanda iç dekorasyon ve set dekoru üzerine hizmet veren Lucid tasarımlarını yakından görmek için, Gültepe`de bulunan atölye /showroom u ziyaret edebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI