Ana SayfaYaşamMagicForm Yılbaşı Koleksiyonu

MagicForm Yılbaşı Koleksiyonu

MAGICFORM,  yepyeni bir seneye heyecanla merhaba demenin duygusunu yansıtan Yılbaşı Koleksiyonu ile, farklı tasarımları iç dünyanızla tanıştırmaya hazırlanıyor.
 
Yılbaşı partisinde tercihini elbiselerden yana kullanan kadınlar için, siyahın mistik duygusu ile özel olarak dantel detaylarla hazırlanan korse,  hem sutyen hem de kombinezon özelliği taşıyor. Gecenin temasına uygun olarak, kırmızı rengi tercih edenler içinse, detaylarla farklılaştırılan gecelik, sabahlık, sutyen ve külot takımlar birebir. Sezonun sürpriz renkleri, mavi ve grinin tonları ile hayat bulan takım ve korseler, dantelin egemenliğinde…
Kombinasyonların olmazsa olmazı aksesuarlar, MAGICFORM tasarımcıları tarafından yeniden yorumlandı. Dantel ile hazırlanan ve takım olarak da kullanılabilen kolluk ve bacak bantları, içindeki kadını dışarıya özgürce yansıtabilen kadınlardan ilham alınarak dizayn edildi.

Yılbaşı gecesi de şıklıklarından ödün vermek istemeyen kadınlar için hazırlanan MAGICFORM ürünlerini, Türkiye’de 200’ü aşkın satış noktasında, Boyner ve Debenams zincirlerinde, Nişantaşı Valikonağı Caddesi,  Kanyon, Ataköy A Plus ve Arena AVM’lerde bulunan konsept mağazalarında ve www.magicformshop.com online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz. 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI