Ana SayfaModaMaid In Love x Mudo FTS64

Maid In Love x Mudo FTS64

Mudo FTS64, İlkbahar Yaz 2015 sezonuna rengarenk bir kapsül koleksiyon ile giriyor. Hande Çokrak imzalı Maid In Love işbirliği ile tasarlanan Maid In Love x Mudo FTS64 “High 5” kapsül koleksiyonu, Beyoğlu Pop Pera’ da çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Ömer Taviloğlu, Hande Çokrak ve Mudo CEO’su Barış Karakullukçu’nun  ev sahipliği yaptığı partiye Merve-Moris Kohen, Ceyda Balaban, Arzu Kaprol, Niyazi Erdoğan, Simay Bülbül, Müge Boz ve Burcu Kutluk, Tamer Yılmaz, Sibel Arna da katıldı.
Maid In Love x Mudo FTS64 “High 5” kapsül koleksiyonu 80’lerin eğlenceli tarzından ilham alıyor ve bizlere retro modern yaklaşımla pop kültürünü birleştiren bir hikaye sunuyor.Bu hikaye cinsiyetin, ırkın, rengin kimliğinizi belirlemediği, eğlenceli oyuncu ruhların, pozitif duyguların, dokunuşların ve anlamların herşeyden önemli olduğu  bir dünyada geçiyor.
Mudo FTS64 ilk kapsül koleksiyonu pantolon, mont, sweat shirt, t-shirt, elbise, etek, gömlek, ayakkabı, çanta, şapka olmak üzere her biri sınırlı sayıda üretilen 34 parçadan oluşuyor. Unisex kullanılan pembeye ilave olarak siyah/beyaz kombinasyonların öne çıktığı koleksiyonda, rahat kalıplar ve kolay giyilebilir modeller ile 80’lerin çılgın, enerjisi yüksek mutlu halini vurgulayan dijital baskılar dikkat çekiyor.
Maid in Love markasının yaratıcısı Hande Çokrak’ın koleksiyon temasını 80’li yıllardan etkilenerek hazırlamasının en önemli nedenlerinden biri Mudo markası ile ilk kez tanıştığı çocukluk yılları. 
Maid In Love x Mudo FTS64 “High 5” kapsül koleksiyonu 30 Mart itibariyle seçili Mudo mağazaları ile birlikte mudo.com.tr’den de satışa sunulacak. Parti fotoğrafları için fotogaleriye tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI