Ana SayfaModaMango İkinci Activewear Koleksiyonunu Piyasaya Sürüyor

Mango İkinci Activewear Koleksiyonunu Piyasaya Sürüyor

Sonbahar/Kış 2020 sezonunda Mango, farklı spor türlerine uygun olarak tasarlanan Active koleksiyonu çıkarmıştı. Koleksiyon, evde olmak ve spor yapmak için daha rahat kıyafetler giyme ihtiyacına mükemmel bir şekilde uyduğundan, harika bir ilgi gördü.

Bu  bahar sezonunda, fitnesswear trendi yükselmeye devam ediyor; bu nedenden dolayı Mango, farklı ürünler, farklı kumaşlar, renkler, ilkbahar desenleri, daha fazla aksesuar ve daha fazla teknik özellik içeren parçalardan oluşan ikinci Active koleksiyonunu piyasaya sürüyor.

Koleksiyon, beden ve zihin sağlığı ile ilgili çeşitli spor disiplinlerinde kullanılmak üzere tasarlandı. Yoga, dans, meditasyon ve pilates için dizayn edilen kıyafetlerin yanı sıra koşu sporu için de yenilikler içeriyor. Taytlar, şortlar, bluzlar, kısa kollu crop bluzlar, takımlar, bodyler, sweatshirtler, ince ceketler, tek parça tulumlar farklı renk ve tasarımlarda karşımıza çıkıyor. Ayrıca, mat kılıfları, yoga blokları, direnç bantları, bel çantaları, spor ayakkabılar, şapkalar, çantalar ve çoraplar gibi kullanışlı aksesuarlara da sahip.

  

The Wellbeing Community konsepti, Akdeniz kültüründen ilham alıyor ve topluluk olmayı, üyeleri arasındaki bağları, birlik ve beraberliği bilgi paylaşımı ve sohbetler aracılığıyla kuvvetlendirmeyi amaçlıyor. Firma, bu koleksiyonun lansmanıyla, huzur ve beden ile zihin arasındaki dengeyi konu alan farklı disiplinler aracılığıyla içerik oluşturarak iletmek; bunu küresel platformlarda yaymak ve böylece tüm topluluğun da bu aktiviteleri evde uygulama fırsatını elde etmesini hedefliyor.

Yetenekler, Ubud’dan Paris’e, New York, Los Angeles, Kosta Rika, Meksika’dan Madrid’e dünyanın çeşitli yerlerinden bizlere ulaşıyorlar. Mango’nun Instagram hesabından Mart, Nisan, Mayıs ayları boyunca yoga, dans, meditasyon ve diğer fiziksel faaliyetlerde ders verecek olan bu yetenekler, konularında uzmanlar. Yoga’nın ünlü isimlerinden Fernanda de la Puente, Clotilde Chaumet, Samora, New York Sky Ting stüdyosu kurucuları Krissy Jones ve Chloe Kernaghan gibi katılımcılardan bazıları önceki sezonda da bu projede iş birliği yapmışlardı. Şimdi bu isimlere, balerin Greta Elizondo, wellness ve yoga uzmanları Marine ve Marisa Compotello’da ekleniyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI