Ana SayfaModaMango New York Fifth Avenue’de Amiral Mağaza Açacak

Mango New York Fifth Avenue’de Amiral Mağaza Açacak

Mango, New York şehrinin önemli merkezlerinden biri olan Fifth Avenue’de bir mağaza açmak için hazırlanıyor.
 
Yeni amiral mağaza (flagship store), Fifth Avenue’nin en özel ticari bölgelerinden biri olan Plaza District’te yer alacak. Mağaza, yaklaşık 2.100 m2 satış alanına sahip olup, bu ünlü caddede 711 numarada bulunan Grande Dame binasında yer alıyor. Bina, NBC, Columbia Pictures ve Coca-Cola gibi önemli şirketlerin genel merkezi olan ve 1920’lerin sonlarından kalma bir zarafet ve güzelliğe sahip tarihi bir yapıdır. Firma; Kadın, Erkek ve Çocuk koleksiyonlarının sergileneceği mağazayı 2022’nin ilk yarısında yapabilmeyi öngörüyor.
 
Mango’nun Yayılım ve Franchise Direktörü Daniel López, “Fifth Avenue’de yeni bir amiral mağaza açılması, Mango’nun A.B.D.’deki çok kanallı gelişim stratejisi açısından büyük bir ilerleme anlamına geliyor. Kıtanın en çok ziyaretçi çeken, en prestijli lokasyonlarından birinde, bu özelliklerdeki bir mağazaya sahip olmak hem Amerika pazarında hem de uluslararası anlamda marka bilinirliğimizi artırmamızı sağlayacaktır.” ifadesini kullanıyor.
 
Bu yeni mağazanın açılışı, şirketin Amerika Birleşik Devletleri’nde yürütmekte olduğu ve 2020’nin sonunda duyurmuş olduğu yayılma planının bir parçasıdır. 2021’de Mango, A.B.D.’de, New Jersey’de Menlo Park ve American Dream Alışveriş Merkezi’nde, New York’ta Roosevelt Field ve Miami, Florida’da Dadeland’da olmak üzere, dört mağaza açtı.
 
Mango, 2006 yılından bu yana Amerika Birleşik Devletleri’nde faaliyet göstermektedir. Şirket, 2017 yılı sonunda SoHo mağazasının yenilenmesi ve online büyümeyi hızlandırmak için 2019 yılında Macy’s ile yaptığı anlaşma sayesinde ABD pazarında olan varlığını pekiştirmiştir. Firma, bu yeni açılışla birlikte ülke genelinde toplam 9 satış noktasına sahip olmuş olacak.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI