Ana SayfaModaMango Primavera Sound Lucy Williams Röportajı

Mango Primavera Sound Lucy Williams Röportajı

Her zaman moda endüstrisinde mi olmayı planlamıştın?

Üniversite yıllarımdan beri moda sektöründe çalışmayı istiyordum. Ama tam olarak ne şekilde bu dünyada yer almak istediğimi anlamak biraz zamanımı aldı. Daha önce de yazar olmak istiyordum. Belki bir gün!

Bu sektörde kariyerini nasıl başlattın?

Dergilerde ve online satış sitelerinde stajyer olarak çalışmaya başladım. Daha sonrasında sheerluxe.com isimli sitede ilk işimi aldım. Daha sonra Instyle dergisine moda asistanı olarak geçtim. Blogumu her zaman devam ettirdim,  kişisel bir proje gibi. Tam zamanlı işimin yanından, yavaşça blogumu sürdürdüm. ‘Trend forecasting’ sektöründe 3 yıl çalıştıktan sonra, blogum sağlamlaşmıştı ve tam zamanlı işimi bırakmaya cesaret edebildim. Kendi işimin sahibi olmayı seviyorum ve şimdi farkediyorum ki Üniversitedeyken hayallerimdeki iş henüz yokmuş bile.

Mango ile çalışmaya nasıl başladın?

Mango ile yaklaşık 1 yıl önce çalışmaya başladım ve bir #Mangogirl olarak bu markayı temsil etmeyi seviyorum. Mango’dan alışveriş yapmayı her zaman sevmişimdir. Yeni parçalar alıp onları göstermeyi çok seviyorum.

Mango ile ilgili en çok neyi seviyorsun?

Bence Mango trendleri çok cool bir şekilde yorumluyor. Çok abartmadan tam olması gerektiği gibi tasarımları oluyor, kumaşlar ve detaylara gösterilen özen verdiğim paranın çok daha fazlasını aldığımı hissettiriyor.

Boş zamanlarında neler yapmayı seversin?

Londra’da evimdeyken arkadaşlarımla pub’a gitmeyi seviyorum. Köpeğimle uzun yürüyüşler yapmayı, yemeğe çıkmayı ya da erkek arkadaşımla evde kalmayı. Gerçek bir sinema severim ve okumaya da bayılırım. Bir haftasonunda sinemaya gidip, biraz da kitap okuyabilirsem tam istediğim gibi geçmiş oluyor vakit.

Çok seyahat ediyorsun. En çok gitmeyi istediğin yer neresi?

Daha yeni Bahamalara, Turks ve Caicos adalarına gittim. Kesinlikle muhteşem bir destinasyon. Hala Bali’yi  ve çevresindeki adaları göremedim ve oralara gitmeyi çok istiyorum. Ayrıca Afrikayı daha çok keşfetmek, Mozambiik ve Namibiya gibi ülkeleri de görmek isterim bir gün.

Moda sektörüne girmek isteyen gençlere ne tavsiye etmek isterdin?

Çok çalış, kendinize uygun bir alan seçin, kendinize her zaman dürüst davranın ve basamakları tırmanırken çevrenizdekilere her zaman nazik davranın.

Bundan 10 yıl sonra kendini nerede görüyorsun?

Zamanımı Londra ve daha güneşli bir yer arasında gidip gelerek geçirmek isterim. Umarım ne olursa olsun hala sevdiğim işi yapıyor olurum.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI