Ana SayfaGüzellikMango Yağı Ekstreli Klorane Şampuan

Mango Yağı Ekstreli Klorane Şampuan

Yazın gelmesiyle birlikte kadınların korkulu rüyası kuruyan ve yıpranmış saçlar için KLORANE MANGO Etkili Şampuan mükemmel bir çözüm. İçerdiği mango yağı ekstresi kuru ve yıpranmış saçlara canlılığını geri kazandırırken hoş kokusuyla da etrafınızı büyülemenizi sağlayacak. Nemini kaybetmiş saçlara sağlığını yeniden kazandıran KLORANE MANGO ETKİLİ ŞAMPUAN ile saçlarınız hiç olmadığı kadar parlak olacak. Mango yağı etkisiyle saç telini derinlemesine besleyen şampuan nem dengesini koruyarak da saçınızın kolay taranmasını sağlıyor.

 Kuru, çok kuru ve yıpranmış saçlara özel olarak üretilen mango yağı içeren besleyici ve ışıltı verici “Klorane Mango Ekstreli Şampuan” saçı besler ve yeniden yapılandırıyor. İçeriğindeki mango çekirdeğinde bulunan 3 yağ asidi sayesinde hasar görmüş saç telini derinlemesine besleyerek, saçın nem kazanmasını sağlıyor.
Kuru ve hasar görmüş saçlar için geliştirilen bu bakım şampuanı, sebum kaybını engelleyerek saçın sağlığına kavuşmasına destek veriyor. Saç lifinin saç seviyesini koruyarak saça hem parlak bir görünüm hem de kolay taranma sağlıyor.
Saçın ihtiyacına göre istenilen sıklıkta kullanılıyor ve daha iyi nüfuz etmesi için saçta 2-3 dakika bekletiliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI