Ana SayfaModaMango'nun Yeni Sandaletlerinde El Sanatları ve İleri Dönüşüm Etkisi

Mango’nun Yeni Sandaletlerinde El Sanatları ve İleri Dönüşüm Etkisi

Süet deri ve geri dönüştürülmüş lastiklerden yapılmış, böylece yanmasından kaynaklanan kirliliği önleyen bu yaz önerisi, Minorka’da el yapımı olarak üretildi. Her iki markanın da vurguladığı Akdeniz ruhu ve topluluk olgularını öne çıkardı. Özel kesimi, dikimi ve montajı sayesinde üretilen her sandalet, zaten mevcut olan bir malzemeye yeni bir fırsat sunan eşsiz bir ayakkabı haline geldi
 
Kullanılmış giysilerin veya malzemelerin yeniden değerlendirilmesi, Mango’nun çevreye olan bağlılığı ve endüstrideki tedarik zincirinin iyileştirilmesi doğrultusunda başlattığı girişimlerden biridir. Geçtiğimiz Nisan ayında marka, Second Chances projesi ile mağazalarında topladığı 32 tondan fazla kıyafetten elde edilen geri dönüştürülmüş elyaflardan, döngüsel ekonomiye dayanan ilk kapsül koleksiyonunu piyasaya sürdü.
 
Mango’nun mevcut durumda yaşam sevincini yeniden kazanmak için dünyaya bir iyimserlik mesajı gönderdiği son kampanyası “Life in Bloom” da %100 sürdürülebilir kadın giyim seçkisi ile bu küresel bağlılığa katkıda bulundu. “Committed” olarak sınıflandırılan tüm bu tasarımlar, Mango’nun 2025 yılına kadar geri dönüştürülmüş polyester kullanımını %50 arttırmayı ve 2030 yılına kadar da kullandığı selülozik liflerin %100’ünün menşeinin kontrollü olmasını hedeflediği kalıcı koleksiyonunun bir parçasıdır.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI