Ana SayfaModaMARITSA & EXQUISE Koleksiyonundan İyi Hissettiren Tasarımlar

MARITSA & EXQUISE Koleksiyonundan İyi Hissettiren Tasarımlar

MARITSA & EXQUISE Koleksiyonu tamamen kendinizi iyi hissetmeniz üzerine kurulu parçalardan oluşuyor. İç sesini dinleyen ve ne olursa olsun iyi bir stilin enerjisini yükselttiğini inanan kadınlara hitap eden parçalar; rahatlamamız, umudu aramamız, içimizi karartmayıp, renkleri doyasıya üzerimizde taşımamız gerektiği mesajlarını taşıyor.
 
Giymek istediğimiz, hayal ettiğimiz tasarımların EXQUISE’in kusursuz model ve dikişleriyle birleşmesinden oluşan, zamansız ve mekansız bir stilin anahtarını sunan MARITSA & EXQUISE koleksiyonunun ilk 15 parçası moda severlerle buluşuyor.
 
 


 
Koleksiyonda yer alan tasarımlar arasında; dış giyim, alternatif modellerde gömlek ve bluzlar, etek ve pantolonlar ve farklı kesimlerde elbiseler bulunuyor. Renklerin dans ettiği MARITSA & EXQUISE Koleksiyonunda detaylar ise büyülüyor.

 

Koleksiyonunun çıkış hikayesi ise şöyle başlıyor: “MARITSA & EXQUISE koleksiyonunu bize kendimizi iyi hissettiren anlardan yola çıkarak hazırladık. Evde geçirdiğimiz onca zamandan sonra katıldığımız ilk yüz yüze toplantıdan, dostlarımızla bir araya gelmeye cesaret edebildiğimiz ilk akşamdan, açık havada bir kahve içmenin özleminden ya da ekran başında iş ciddiyetimizi ve özenimizi korumaya gayret ettiğimiz günlerden… Sadece kendimiz için, ruh halimize göre giyindiğimiz bu uzun dönemden sonra bize enerji veren renklerden, özel hissettiren kesimlerden ve hayatı hep kutlamaya değer kılacak anların bizi beklediğine olan inancımızdan yola çıkarak hazırladık.”

 
MARITSA & EXQUISE koleksiyonlarını keşfetmek ve dilediğiniz parçalara en hızlı şekilde ulaşmak için www.exquise.com ve www.maritsa.co adreslerini ziyaret etmeyi unutmayın.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI