Ana SayfaYaşamMart Ayı Burç Yorumları

Mart Ayı Burç Yorumları

•    YENİLİK İÇİN BEKLE-3 Mart şans ve yenilik arasındaki çizgide gerilimli, öfkeli ve patlamaya hazır hissedebiliriz. Yenilikler ve başlangıçlar zor olabilir, şanssızlık engeline takılabiliriz. ( Jüpiter-Uranüs karşıt)

•    AŞKA BİR ŞANS VER-4 Mart Venüs Koç burcunda gerilemeye başlıyor. Dünyadan bakılınca geri gidiyor gibi görünen Venüs aşk ve finansal avantaj gezegeni. İlişkilerin, kazanımların sekteye uğrayacağı bu dönem daha iyi ilişki kurmak ve daha çok kazanmak üzere araştırma yapmak için ideal. Gerileme 15 Nisan da sona erecek.

•    EKONOMİK ÇABALARIN SONUCUNU AL-10 Mart Mars, Boğa burcuna geçerek ekonomik kazanımları ve özgüveni arttırmanın yollarını öğretecek. Daha hırslı, daha hevesli ve cesur çıkışlarla risk alabiliriz.

•    MUTLU SON- 12 Mart Başak burcunun 22.derecesinde oluşan dolunay sağlık ve iş yaşamıyla ilgili bir tamamlanma ve sonuçlanma getirecek. Ay-Satürn-Merkür arasındaki T KARE düşüncelerin engelle, engellerin duygusal travmalara dönüşmesine neden olabilir. Negatif düşünceler yerine pozitif ve ruhsal gelişim teknikleriyle desteklenen düşünceler hedefe ulaştırabilir.

•    DÜŞÜNMEDEN KONUŞMA-13 Mart Merkür Koç burcunda. Düşünmeden konuşmak ve içinden geleni söylemek/yazmak başa dert olabilir. Bir durup düşünmek, nefeslenmek, yenilik ve hevesleri geliştirmek ama sabrı da korumak gereken evre.

•    BAHAR GELDİ, CANLAN-20 Mart Güneş Koç burcunda. Baharın gelişini kutladığımız bu dönemde yenilikler, öncü olduğumuz konular ve yeni başlangıçlar heyecan verecek.

•    YENİLİK ZAMANI– 28 Mart da Koç burcunda gerçekleşen yeniay etkisini 5 gün öncesinden 5 gün sonrasına dek hissettirecek. Öncü olacağımız bir konuda mutlaka yenilik yapmalıyız. Eski aşka bir şans vermek ihtimal dahilinde.

•    TEHLİKE ÇANLARI– 30 Mart Jüpiter-Plüton karesi köklü değişiklik getirecek yaralı ve ölü sayısının yüksek olacağı kazaları, doğal afetleri, terör saldırılarını ve adaletsiz katliamları işaret ediyor.
 
•    MALİ GELİŞİM İÇİN ADIMLAR-31 Mart Merkür Boğa burcuna geçiş yaparak daha dingin ve huzura dönük bir iletişim biçimi benimsenmesini sağlayacak. 

Su Karakuş’tan detaylı (tek tek) Mart 2017 burç yorumlarınızı okumak için burayı tıklayın!

SU KARAKUŞ 
UZMAN ASTROLOG
www.sukarakus.com/
astroakademi.com@gmail.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI