Ana SayfaModaMary Katrantzou'nun Gözünden Bvlgari Serpenti Kampanyası

Mary Katrantzou’nun Gözünden Bvlgari Serpenti Kampanyası

Bir kadın, bir anne, ilham verici bir hayırsever, modern ve cesur bir metamorfoz sembolü: Natalia Vodianova, Fransız moda fotoğrafçısı Hugo Comte’un imzasını taşıyan Bvlgari Serpenti Through the Eyes of Mary Katrantzou (Mary Katrantzou’nın gözünden Bvlgari Serpenti) dijital ve editoryal kampanyasının nefes kesici yüzü oldu.
Mary Katrantzou’nun yaratıcı vizyonunun hipnotize edici enerjisini yakalayan süper model, büyüleyici Limited Edition Serpenti çantalarla oynarken, kapsül koleksiyona ilham veren durdurulamaz dönüşümlerin sembolü haline geliyor. Üç yeni Serpenti stili, yılanın benzeri görülmemiş metamorfozunu yansıtırken, bir kelebek tufanının tam ortasına yeniden doğuşunu resmediyor ve iyimser bir yeniden doğuşla evrim mesajı veriyor.

Natalia Vodianova, kampanya çekimleri için Mary Katrantzou tarafından bu projeye özel olarak tasarladığı tulumlarla stilini tamamladı ve Yunan tasarımcının gizemli dünyasını yansıtan bu parçalar adeta gerçek mücevherler gibi ışık saçtı.
 
Mary Katrantzou bu iş birliği ile ilgili düşüncelerini “Koleksiyon temasının metamorfoz olması konusunda mutabık kaldığımızda, kampanyanın feminenlik, evrim ve yeniden doğum temalarını sahiplenen bir kadın etrafında şekillenmesi gerektiğini düşündüm. İkimiz de onun hayır kurumu olan Naked Heart Vakfı ile ortak olmanın, hem vakfın amaçlarını desteklemek, hem de bu iş birliği ile tasarımımızın anlam ifade etme gücünün anlaşılmasını sağlamak için harika olacağını düşündük. Natalia’nın lütfu, cömertliği ve merhameti, BVLGARI ve benim savunduğum tüm değerleri somutlaştırdı. O bir anne, bir eş, bir girişimci ve bir hayırsever ve benim için gücün çehresi tam olarak budur.” sözleriyle dile getirdi.


 
Modelliği bırakmasının ardından Natalia Vodianova, 2004 yılında kurduğu Naked Heart Vakfı aracılığıyla kapsayıcı eğlence, eğitim, istihdam ve profesyonel desteği teşvik ederek özel ihtiyaçları olan çocukları ve yetişkinleri desteklemeye kendini adamış tutkulu bir hayırsever kimliğiyle karşımıza çıkıyor. Natalia Vodianova’nın amacından ilham alan Bvlgari, Vakfı bir bağış aracılığıyla desteklemeye karar verdi ve anlamlı iş birliklerinin iddialı hedeflere ulaşmaya nasıl yardımcı olabileceğini bir kez daha kanıtladı.
 
Natalia Vodianova ise düşüncelerini “Model olarak hayatımı ve başarımı özel ihtiyaçları olan çocukların ve ailelerin hizmetine sunma şansı buldum. Bu nedenle, koleksiyonun metamorfoz konseptiyle özellikle bağlantılı hissettim. İnsanlara ilham vermek istememin nedeni ise başkalarına gösterilen şefkatin, onların hayatlarında değişim gücü sağladığına inanmam.” sözleriyle dile getirdi.
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI