Ana SayfaYaşamMavi İle Yeşilin Birbirine Aşık Olduğu Yer: Hapimag Sea Garden Resort Bodrum

Mavi İle Yeşilin Birbirine Aşık Olduğu Yer: Hapimag Sea Garden Resort Bodrum

Şehrin puslu ve gürültülü atmosferinden yükselerek uzaklaşırken; bizi nasıl bir cennetin beklediğini henüz hayal bile edemiyorduk. Bodrum Milas Havalimanı’na iniş yaptığımızda, yüzümüzü yalayan ılık rüzgâr karşıladı bizleri. Çam ağaçlarının arasından kıvrılan yolda ilerlerken; güneşin ışıkları bir görünüp bir kaybolarak bizimle oyun oynuyordu. 
Yaklaşık 45 dakika sonra Bodrum’daki saklı cennetin kapısındaydık. Mavi ile yeşilin birbirine aşık olduğu yerde. Burası Hapimag Sea Garden. Bir yanımız alabildiğine mavi bir yanımız alabildiğine yeşil… Orman ve denizin birbirine karışan kokusunu derin derin içimize çekip nefeslerimizi açtık. Muhteşem doğanın sesine kulak verip, uzun uzun durduk sadece.  Akvaryum gibi bir denizin, pırıltılı turkuaz sularında bulduk sonra kendimizi.  
Bodrum’un en güzel en bakir ve artan nüfusa rağmen sakin kalabilen koylarından Yalıçiflik’teyiz. Koyun en büyük tesisi Hapimag Sea Garden. Adı üstünde ‘insanı mutlu kılmak’ için kurulan bir tatil grubu, Hapimag. Bodrum Sea Garden, Hapimag Grubu altında devre tatil sistemi ile misafirlerini ağırlıyor. Tesis, otel ve Village olmak üzere iki ayrı birimden oluşuyor. Otel yani tesis bölümü Mayıs-Kasım aylarında açıkken, Village tarafı yılın her ayı  hizmet veriyor. Hapimag Grup üyeleri, sadece Bodrum’da değil, dilerlerse rezervasyon yaptırarak dünyanın 15 ülkesindeki 56 Hapimag tesisinde de tatil yapabiliyor. 
Doğadan ilham alıyor
Bodrum’da gizli saklı bir mutluluk ülkesi gibi burası adeta… Sükunet ve saf huzur sunuyor. Sea Garden’da zaman akmıyor sanki. 191 bin metrekarelik geniş alanda, gün çam ağaçları arasında güzel bir yürüyüşle başlıyor. Sabah sporcuları, yürüyüşün ardından denizin serin sularına bırakıyor kendilerini. Su sporlarıyla ilgilenenler veya denemek isteyenler için de en doğru adres burası. Dileyenler, sabahın erken saatlerinde tekneye atlayıp komşu koyları keşfe çıkıyor. Sonra enfes bir kahvaltı karşılıyor sizi. Doğadan ilham alarak tasarlanan Sea Garden’da kurulan sofralar da en doğalından. 
Gündüzler uzun geçiyor Sea Garden’da. Şezlonga uzanıp bir ağaç altında kitap okuyanlar, bisikletle doğayı keşfe çıkanlar, dağ sporlarıyla ilgilenenler… Knidos Sağlık ve Güzellik Merkezi’nde ruhuna ve bedenine şifa arayanlar… Welness, SPA, sauna, Türk Hamamı ile hizmet veren bu merkezde aromaterapi, sağlık ve güzellik programları ile tazeleniyoruz.
Denizin ve doğanın huzurunda, işlerini uzaktan sürdürmek için çalışanları görünce şaşırmıyoruz. Hapimag tüm dünyada etkisini sürdüren hem çalışıp hem de tatil yapma fırsatı sunan workation konseptine de ev sahipliği yapıyor. Pandemi döneminde başlayan bu trende uyum sağlayan Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, özel ofis ortamlarıyla uzaktan çalışanların da tercihi haline gelmiş. 
 
Doğal ve mevsiminden lezzetlerin modern sunumu 
Geceleri yıldızların bir başka parladığı Hapimag Sea Garden Resort Bodrum’da akşam yemeğinin adresi Laguna Lounge Restoran. Doğaya rağmen değil, doğa ile bütünleşerek yaşamanın önemini bilenlerin yeri Sea Garden’da doğal olanı sofralarda buluşturup, yemeği sanata dönüştüren bir restoran burası. Cezbedici kokteyllerle başlayan akşam, doğal lezzetlerin yolculuğu ile devam ediyor. Topraktan mevsiminde toplanan taptaze ve doğal ürünler, cennet bahçelerinde üretilen zeytinlerden elde edilen soğuk sıkım zeytinyağı ile aromalandırılıyor. Yemekler, usta şeflerin elinden özel reçetelerle, yöreselden evrensele uzanan modern pişirme teknikleriyle geliyor tabaklarımıza. 
Hiç bitmesin istediğimiz tatil sona erdiğinde yüzler gülüyor; bu eşsiz mutluluk koyuna yeniden dönmenin hayaliyle veda ediyoruz. 
 
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI