Ana SayfaGüzellikMax Factor Rıfat Yüzüak işbirliği

Max Factor Rıfat Yüzüak işbirliği

Yıllardır birçok ünlü isimle çalışan ve makyaj alanında edindiği tecrübelerini yeni yıl itibariyle Max Factor ile birleştiren Rıfat Yüzüak, önümüzdeki günlerde Max Factor’ün tanıtım faaliyetleri, tüketici buluşmaları ve sosyal kanallarında karşınıza çıkacak Yüzüak, Max Factor işbirliği ile ilgili “Geliştirdiği ürünlerle tüketici memnuniyetini her zaman ilk planda tutan Max Factor gibi global bir marka ile çalışmak oldukça heyecan verici. Makyaj benim için bir tutku. Bu tutkumu Max Factor ürünleriyle birleştirmekten dolayı oldukça mutluyum” diyor.

Önümüzdeki günlerde Rıfat Yüzüak ile birlikte birçok sürpriz projeyle karşınıza çıkacak Max Factor, yeni ürünleriyle de makyaj dünyasına yön vermeye devam edecek.

Rıfat Yüzüak Hakkında:

1983 İstanbul doğumlu olan Rıfat Yüzüak öğrenimini tamamladıktan sonra tesadüfen makyajla tanışmış ve ilgisini Kanada’da aldığı body paint eğitimiyle profesyonelleştirmiştir. Türkiye’de yapılan tüm Fashion Week ve Fashionable defilelerinin hem makyaj tasarımı ve karar alma aşamalarında hem de defile backstagelerinde görev almıştır. Vivienne, Westwood, Roberto Cavalli, Missoni, Salvatore Ferragamo, Gianfranco, Ferre gibi yabancı markaların yanında birçok ünlü Türk modacıyla da çalışan Rıfat Yüzüak, sahne şovlarının yanı sıra sayısız ünlünün fotoğraf çekimlerinde makyaj tasarımcısı olarak görev almıştır

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI