Ana SayfaYaşamMaxx Royal Belek Golf Resort'ta Huzur ve Eğlenceli Dolu Bir Tatil

Maxx Royal Belek Golf Resort’ta Huzur ve Eğlenceli Dolu Bir Tatil

Tüm sene boyunca yoğun tempo içerisinde çalışan herkes muhteşem bir tatilini hayalini kurar. Zaten şehrin kaosundan kısa süreliğine bile olsa uzaklaşıp, özlem duyulan huzurun tadını çıkarmak, deniz kenarında rahatlamak, leziz yemekleri tadıp yepyeni biri olarak günlük yaşantısına geri dönmek kim istemez ki? 

Yakın kız arkadaşım ve ben de tam olarak bunu istiyorduk ve kendimize tatil planı hazırlarken karşımıza Antalya’nın gözde otellerinden Maxx Royal Belek Golf Resort ve Maxx Royal Kemer çıktı.

Doğru bir tercih yaptığımızı çok konforlu ve eğlenceli bir tatil yaptıktan sonra anladık. 

Güzel anılarla döndüğümüz bu tatilimize ilk olarak Maxx Royal Belek Golf Resort’ta başladık. Otel, Belek’e 1 km, Antalya şehir merkezine 45 km ve Antalya Havalimanı’na 35 km uzaklıkta yer alıyor. Otele vardığımız andan itibaren kendimizi bambaşka bir dünyada bulduk. Otele ilk girdiğinizde, harika çikolata soslu çileklerin yanında şampanya ile karşılansanız siz de aynı şeyi hissederdiniz. İnanın, şehrin adeta enerji emen ruhundan sonra böyle bir karşılama gerçekten de muhteşem. Çalışanların ilgisi de bunların cabası. 

Her misafire özel bir asistan eşlik ediyor, işin güzel tarafı tüm tatil boyunca bu güler yüzlü asistana tüm sorularınızı ya da şikayetinizi iletebiliyorsunuz. Yani bir sorun olduğunda kime ulaşacağınızı biliyorsunuz!
 
Tatilimizi ekim ayında planladığımız için yoğun yaz aylarının ardından otelin boş olacağını düşünmüştük ama çok yanılmışız! Antalya’ya sonbahar pek uğramıyor olacak ki hava 29 dereceydi. Ee, tabii bizimle birlikte bu güzel havanın tadını çıkarmak isteyen fazlasıyla misafir vardı. 

O yüzden size tavsiyemiz otel dolmaz, son dakika da yer buluruz diye düşünüp rezervasyonunuzu son dakikaya bırakmayın. Erken rezervasyon gerçekten de hayal ettiğiniz tatile ulaşmanın anahtarı! 

Maxx Royal Belek Golf Resort’u araştırdığınız zaman göreceksiniz; oda seçenekleri saymakla bitmiyor. Süit, Teras Laguna Aile Süiti, Roof Aile Süiti, Laguna Dubleks Süit, Albatross Villa, Presidential Villa, Teras Aile Süiti, Aile Süiti, Royal Süit, King Süit ve Owner Villa olmak üzere 11 adet oda seçeneği bulunuyor. Ayrıca bu odalar geleneksel otellere nazaran tek bir bina içinde yer almıyor. 

Gelelim bizim kaldığımız odaya… Yerleşkeler birbirine uzak olduğu için yürümek biraz zaman alıyor. Bu nedenle otel çalışanlarını bize önerdiği teklifi hiç düşünmeden kabul ettik: Buggy! Hani, golf alanlarında bir yerden diğer bir yere gitmek için kullanılan elektrikli şirin arabalar var ya işte tam da ondan bahsediyoruz. İşin en güzel tarafı bu araçları kullanmak oldu. Buggy’leri kullanırken hiç bu kadar eğleneceğimizi düşünmemiştik. 


Montgomerie Maxx Royal Golf Sahası’ndaki 2 katlı 350m²’  villamıza sonunda vardık. Villada kalan misafirlere özel açık havuz ve teras, yemek odası, mutfak, ayrı ayrı jakuzili, saunalı banyo ve Türk hamamı bulunuyor. Kısacası aklınıza ne geliyorsa bu odada deneyimleyebilirsiniz. Üstelik bütün bu bahsettiğim ve daha da bahsedeceklerim “Maxx Her Şey Dahil” seçeneği içinde yer alıyor.

Odaya yerleşmenin hemen ardından deniz manzaralı 24 saat açık olan alakart restoran Azure 24’e gittik. Menünün zenginliğini görünce ne yiyeceğimize karar vermemiz biraz zaman alsa da birbirinden eşsiz yemekleri, muhteşem bir manzara eşliğinde yedik. Hakkını vermek lazım otel rahatlık ve yemek çeşitleri açısından gerçekten de mükemmel. 

Azure 24’ün, yanı sıra 7 farklı dünya mutfağı restoranında da o enfes yemeklerin tadına bakabilirsiniz. Tüm bu restoranlar “Maxx Her Şey Dahil” paketinin içinde, yani ekstra bir ücret ödemeden bu lezzetli restaurantları farklı günlerde deneyimleyebilirsiniz.

Bunların dışında otelde saymakla bitmeyecek türden eğlence de mevcut! Pastanesinden kütüphaneye, sinema salonundan spor salonuna, çocuk eğlence merkezinden özel yapım çikolata dükkanına ve Spa merkezinden diskoya kadar adeta başlı başına bir şehir!                                                  

Eğer aramızda benim gibi çikolata tutkunu varsa misafirlere ücretsiz olarak servis edilen, Maxx Royal otellerinin  özel yapımı olan bu çikolatalar hakkında biraz bilgi vermek istiyorum. Maxx Royal Otelleri Executive Pastry Chef & Master Chocolatier Ahmet Kır’la (solda) birlikte katıldığımız çikolata atölyesinde, çikolataların yapım aşamasına şahit olduk. Chocolatier birbirinden özel, sıcak ve soğuk çikolata içeceği, çikolatalı fondü, frappe ve büyüleyici bir lezzette çikolatalı pralin seçeneklerini bir arada sunuyor.
Anlatmakla bitmeyen lezzetli yemeklere bir ara verip kendimizi Antalya’nın sıcak sularına bıraktık. Akdeniz’in, ruhunuzu ısıtan parlak güneşi ve hayran bıraktıran masmavi denizinin oluşturduğu sahilde tam anlamıyla tüm yorgunluğumuzu attık. 

300 metrelik bu sahilde; denizin üzerine kurulmuş Cabana’ların yer aldığı iskele ve villalar için özel tasarlanmış Cabana’lar da mevcut. O an dilediğiniz ne varsa şezlonglara servis ediliyor! Deniz yerine havuzu tercih etmek isterseniz de deniz suyu ve ısı kontrollü̈ havuzların tadını siz de bizim gibi çıkarabilirsiniz. 
“İyi ki gelmişiz” diye gülümserken akşam vakti geliyor çatıyor. Farklı bir restoranda yemek yeme adına bu sefer tercihimizi Azure Asia restoranından yana kullandık ve Uzak Doğu’nun harika lezzetlerini deneyimledik. Üstelik yemek servisinin yanında bir de eğlence var! Usta şeflerin şovlarını izlerken, o anı yakalamak için telefonunuza sarılacaksınız. 

Yemeğimizi yedikten sonra, yine plajda Tangerine Beach Club’a geçtik. Saat 00.00’a kadar bar etrafında eğlenceli animasyonlar ve muhteşem müzik çalan DJ’ler sayesinde uzun zamandır aradığınız eğlencenin tadına varıyorsunuz. 

Hayal ettiğimizden de güzel bir tatil geçirirken otelin dışına çıkmak aklınıza bile gelmiyor. Çünkü Maxx Royal Belek Golf Resort’ta sıkılmaya bile vakit bulamıyorsunuz. O kadar dolu, o kadar rahatlatıcı dakikalar yaşıyorsunuz ki döndüğünüzde arkadaş grubunuza anlatacak anılarla dönüyorsunuz. 

Sizin de rüyalarınızı süsleyen tatil tam da buysa o zaman erken rezervasyon için sakın geç kalmayın! 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI