Ana SayfaYaşamMeal Box yeme alışkanlıklarını değiştiriyor

Meal Box yeme alışkanlıklarını değiştiriyor

Çalışan üç bekar erkeğin İstanbul`da sağlıklı ve lezzetli yemek bulamamasından doğan Meal Box, kısa sürede büyüdü. Çalışan, evde yemek yapmaya vakti olmayan hem kadın hem de erkekler için büyük bir soruna çözüm olan Meal Box`ın yemeklerinin en önemli özelliği her gün yenilebilecek yemekler olması. Ve tabii ki lezzetli olması. 

Her gün pizza, makarna veya hamburger yemek bir süre sonra insanı mutsuz ediyor, vakti olmasa da daha sağlıklı ve ev yemeği yiyebilmek istiyor. İşte bu alandaki eksikliği gören Cüneyt Gürbüz, Murat Demirhan ve Bülent Demirhan bu büyük soruna Meal Box ile çözüm bulmuş oldu.

Sadece paket servis sistemiyle çalışan Meal Box`da 50`den fazla yemek çeşidi var. Bunların büyük bir kısmını biz de denedik ve gerçekten lezzete büyük bir önem verdiklerini belirtebiliriz. Fırınlanmış mercimek çorbası, etli ve zeytinyağlı yaprak sarması, zerdeçal soslu sebze, hünkar beğendi gibi bir çok yemeği favorilerimiz arasına girdi bile. Öğlen iş yerinde ve evde gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek lezzetler var. Siz de mutlaka deneyin. 

Şu anda İstanbul`un sadece belirli bölgelerine sipariş ulaştırabilen Meal Box lezzetlerine mealbox.com.tr veya yemeksepeti.com`dan ulaşabilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI