Ana SayfaTeknolojiMediaMarkt’ın Yılbaşı İndirimleri Bugün Başlıyor

MediaMarkt’ın Yılbaşı İndirimleri Bugün Başlıyor

Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, yılbaşına sayılı günler kala hediye alarak sevdiklerini sevindirmek isteyenlere veya 2020’ye yepyeni elektronik cihazlarla girmek isteyenlere özel olarak yılbaşı kampanyasını bugün başlatıyor. Ürün yelpazesinde bulunan yüzbinlerce üründe indirim gerçekleştirecek MediaMarkt’ın yılbaşı kampanyası kapsamında yüzde 60’a varan indirimler uygulanacakken bazı ürünler ise avantajlı fiyatlarıyla öne çıkıyor.


 
İsteyene dev ekran televizyon isteyene akıllı telefon
2020’ye yepyeni bir televizyonla girmek isteyenler için Philips 126 ekran 4K televizyon yılbaşına özel olarak 3.999 TL’den satışa çıkacak. Mobil cihazlarını yenilemek veya sevdiklerine hediye almak isteyenler için Huawei P30 lite 2.899 TL’den, Samsung Galaxy Tab A tablet 699 TL’den ve Huawei MediaPad T5 tablet ise 899 TL’den satışa sunulacak. Bu ürünlere ek olarak sahip olduğu ek parçalar ile erkek bakımında yüz ve vücut için çözümü tek bir sette sunan Braun 7 si bir arada Erkek Bakım Kiti ise 179 TL’den satılacak. MediaMarkt’ın bol fırsatlı yılbaşı kampanyasında indirimlere ek olarak seçili ürünlerde Paraf ile WorldCard’a özel peşin fiyatına 6 ile 12 taksit fırsatı da bulunuyor.
 
Eskisini getirenler iPhone 8 Plus’a indirimle sahip oluyor
MediaMarkt’ın yılbaşına özel başlattığı kampanyada indirimli ürünlere ek olarak eski telefonlarını getirenlere özel indirim de bulunuyor. Bu kapsamda eski cep telefonunu getiren teknolojiseverler, iPhone 8 Plus’a 3.059 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olma fırsatı yakalayacak.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI