Ana SayfaYaşamMel Gibson ve Morgan Freeman Türk Filminde Oynayacak

Mel Gibson ve Morgan Freeman Türk Filminde Oynayacak

Sabah’tan Ömer Karahan’ın haberine göre; Türk sinemasını dünya gündemine taşıyacak ‘Kerbela’ filmi için düğmeye basıldı. Hz. Muhammed’in torunu Hz. Hüseyin’in Medine’de uğradığı zulüm ve yarenleriyle birlikte Kerbela’da şehit edilmesine uzanan süreci konu alan filmde, Hollywood’un iki ünlü aktörü Mel Gibson ile Morgan Freeman’ın rol alması bekleniyor.


 
Ahmet Turgut’un ‘Aşkın Şehidi’ adlı romanından beyazperdeye uyarlanacak filmi Erhan Baytimur yönetecek. Ortadoğu Yapım Şirketi’nin yapımcılığını üstlendiği film için Mel Gibson ile görüşmelerin devam ettiği ve yakında sözleşme yapılacağı açıklandı. Gibson filmde; Yezid’in ordu komutanıyken Hz. Hüseyin’in tarafına geçerek ilk Kerbela şehidi olan Hürr bin Yezid’i canlandıracak.


Filmin diğer yıldızı Oscarlı aktör Morgan Freeman olacak. Usta aktör, filmde Şemun’u (Yezid’i sürekli ikaz eden kişi) canlandıracak. Hollywood standartlarında bir prodüksiyonla hayata geçirilecek olan filmin çekimleri Fas’taki stüdyolarda yapılacak. Kasım ayında çekimlerine başlanacak olan filmde Hz. Hüseyin’in yüzü gösterilmeyecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI