Ana SayfaSağlıkMeme Sağlığında “Kontrol Sende”!

Meme Sağlığında “Kontrol Sende”!

NESFIT®, Meme Sağlığı Farkındalık Ayı kapsamında Meme Sağlığı Derneği (MEMEDER) iş birliğiyle kadınları bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor.  “Pembe Kurdele” hareketi kapsamında global çalışmalar yürüten NESFIT, Türkiye’de 9 yıldır süren “Kontrol Sende” kampanyasıyla kadınlara, kendi kendilerine yapabilecekleri, erken teşhise imkan tanıyan bu kontrolün hayat kurtaracak kadar önemli olduğunu hatırlatıyor.
 
 
Meme Sağlığı Farkındalık Ayı kapsamında “Kontrol Sende” kampanyasıyla kadınlara erken tanı ve tedavi konusunda destek veren NESFIT, her yıl daha fazla kadına ulaşmak için MEMEDER ile olan iş birliğini sürdürüyor.
 
Meme sağlığında ufak dokunuşlarla büyük değişimler sağlamanın mümkün olduğunun altını çizen NESFIT, kadınların kendi kendini kontrol etmesinin hayat kurtaracak derecede önemli bir fayda sağladığını hatırlatıyor. Çok küçük ve zaman almayan basit hareketler, meme kanserine karşı erken teşhise olanak tanıyor.
 

NESFIT, meme sağlığında farkındalık yaratan “Kontrol Sende” çağrısı ile bu yıl daha fazla kadına ulaşmayı hedefliyor!
 
“Kontrol Sende” kampanyası kapsamında; MEMEDER iş birliği ve tüketicilerin katkılarıyla 30 kadına meme kontrolü mamografi taraması, 350 kadına ise biyopsi yapılmasını sağlayan NESFIT, teşhis konan 146 kadının tedavisine de destek oldu. Türkiye’de 9 yıldır devam eden ve yaklaşık 100 bin kadına ulaşan “Kontrol Sende” projesi, bu yıl 10 bin kadına daha ulaşmayı amaçlıyor.
 
Her NESFIT paketiyle bir kadın daha bilinçleniyor
 
NESFIT’in Meme Sağlığı Farkındalık Ayına özel hazırlanan paketleriyle kadınlar meme sağlığı konusunda bilinçleniyor! Kadınların hayatında önemli değişimler yaratmayı hedefleyen NESFIT, “Kontrol Sende” diyerek satışa sunduğu pembe kurdeleye destek paketleriyle tüketiciler adına MEMEDER’e bağış yapıyor. Pembe kurdeleye destek paketlerinden elde edilecek gelirle NESFIT, MEMEDER’in meme sağlığını bilinçlendirme çalışmalarında, bu yıl 10 bin kadına; erken tanı ve tedavi şansı verecek.
 
“Basit hareketlerle kendini kontrol etmek, hayat kurtaracak kadar önemli hale gelebiliyor”
Meme kanseri konusunda küçük dokunuşların büyük değişimleri ortaya çıkarabildiğini belirten MEMEDER Kurucusu ve Onursal Başkanı Prof. Dr. Vahit Özmen,  “Meme sağlığı konusunda bilinçlenme adına kendi kendini düzenli kontrol ve yılda bir kez doktor kontrolü oldukça önemli. Basit hareketlerle kendini kontrol etmek, hayat kurtaracak kadar önemli hale gelebiliyor. Kendi meme sağlığına önem veren her kadının, 20 yaşından başlayarak her ay, ömür boyu devam edecek şekilde kendi kontrollerini yapıyor olması gerekiyor.” dedi.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI