Ana SayfaModaMercedes-Benz Fashion Week İstanbul Ekim 2015 Takvimi

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Ekim 2015 Takvimi

Moda dünyasının tüm önemli aktörleri tarafından heyecanla beklenen etkinlik için global ölçekte moda endüstrisinin oyuncuları İstanbul’a gelerek defile ve sunumlara katılacak, trendleri takip edecek ve satın alma seçeneklerini değerlendirecekler. Etkinliğin resmi takviminde 30’dan fazla marka ve tasarımcı dikkat çekiyor.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında İlkbahar/Yaz 2016 koleksiyonlarını sergileyecek olan marka ve tasarımcılar arasında:

AFFFAIR, BASHAQUES, BELMA ÖZDEMİR, BRAND WHO, CAN YUNUS ÇETİNKAYA, ÇİĞDEM AKIN, DB BERDAN, EMRE ERDEMOĞLU, ENGELSİZ TEKSTİL, GİRAY SEPİN, GÜLÇİN ÇENGEL, HATİCE GÖKÇE, IDEA4ID, LES BENJAMINS, MERCEDES-BENZ CELEBRATES MEHTAP ELAIDI, MELTEM ÖZBEK, MERVE BAYINDIR, MURAT AYTULUM, NEW GEN BY IMA, NİYAZİ ERDOĞAN, OUTKAST PEOPLE, ÖZLEM KAYA, RAISA&VANESSA, RASHID BY RAŞİT BAĞZIBAĞLI, RED BEARD, SALİH BALTA, SELMA STATE, SUDI ETUZ, ŞAFAK TOKUR, TUBA ERGİN ve ZEYNEP TOSUN yer alıyor.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2016 takvimine http://mbfashionweek.com/istanbul/schedule adresinden erişebilirsiniz. Marka ve tasarımcılar koleksiyonlarını hafta boyunca Runway ve Studio/Mini Runway alanlarında sergileyecekler. Defile ve sunumlar haricinde farklı etkinlikler İstanbul’un farklı noktalarında moda, lifestyle ve sanatı birleştirerek uluslararası ölçekte ses getirecekler.

*12-17 Ekim tarihleri arasında Tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nda gerçekleşmesi planlanan Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, ülkemizde yaşanan üzücü olaylar sebebiyle iptal edilmiştir. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI