Ana SayfaAstrolojiMerkür Akrep Burcuna Geçiyor: İşte Burçlar Üzerindeki Etkileri!

Merkür Akrep Burcuna Geçiyor: İşte Burçlar Üzerindeki Etkileri!

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: tugce.akarlar@gmail.com

 

Merkür Akrep burcuna geçiyor;
                     
Daha yoğun düşünmeye daha yoğun iletişim kurmaya başlıyoruz, görünene söylenene ikna olmuyoruz da, daha fazlasını bilmek istiyoruz. dahası olduğuna inanıyoruz, var ya da yok.. Merkür Akrep burcuna geçişini Aralık ilk haftasına kadar koruyor olacak, zira Merkür bu seneki son retrosunu akrep burcunda yapıyor olacak. O yüzden sonbahar kendisini; hiç olmadığı kadar uzun hissettirebilir bazılarımız için.
 
Sene başından beri tartıp düşünmekte olduğumuz konular ile ilgili daha derin sorgulamalara daha fazla çözüm odaklı bir yaklaşıma yol açıyor olacak. Bunun faydası elbetteki şu olacak; eğer derin sorgulamalar, gerçek yanıtlar, yüzeysel değilde çözüm odaklı fikirler bulunmalı ise; her iletişim aracı bizim için yeni vizyonlar sunan olumlu bir geçiş kapısı olarak önümüzde açılacaktır.


Koçlar; Merkür transitini, krediler borçlar krizli durumlar ciddi ilişkiler ortaklıklar alanında daha sorgulamacı olunacağını gösteriyor. ilişkilerde dürüst olmak, açık iletişim kurmak, gizli saklı meseleleri belki çok karıştırmamak, durumları manipule etmemek gerekirken, her türlü terapi, ruhsal çalışma için oldukça faydalı bir etki olarak bu deneyimlenecek. Cesur adımlar atarken akılcı olmanız önemlidir, daha kesin hesaplar görmeyi beklemek, finansal konular; krediler ve borçlar ile ilgili korunmayı sağlaması için elzemdir, sene sonuna kadar bunu kendinize hatırlatın.

Boğalar; Merkür’ü ciddi ilişkiler evlilik kariyer ile ilgili iş fırsatları alanında deneyimliyor olacak, önümüzdeki bu süreçte, çözüm bekleyen kontaklardan haber alınabilir, askıda kalmış projeler ile ilgili olumlu durumlar karşınıza çıkabilir, eşin hayatında gelişmelerden haberdar olunabilir, platonik olarak yoğun olduğunuz bir duygusal ilişki ile ilgili bir takım haberlerin yüzeye çıkması da söz konusudur. Her türlü yakın ilişkide zor durumda kalmamaya dikkat edin. Aranan keyif siz de iyi biliyorsunuz ki, aslında en güvenilir ve tanıdık olandadır.

İkizler; Merkür transitini ev çalışma ortamı sağlığı ile ilgili konularda hissediyor olacak. Eğer finansal durumlarda zorluklar yaşanıyorsa ya da özel bir ilişkide artık netlik isteyen ve gerçekten sağlığı olumsuz etkileyen bir süreç içindeyseniz, bu dilimde yakınlardan destek almak, önemli konuşmalarla aileden destek istemek gerekebilir. gelecek planlarınız ve umutlarınız için; ruhsal sağlığınız için artık biraz benim buna ihityacım var demeniz gerekiyor olabilir. kariyerinizde kafanızı karıştıran konular ile ilgili de gerçekçi araştırmalar faydalı sonuçlar getirebilir.
Yengeçler; Merkür transitini aşk ve ilişkiler alanında deneyimleyecek, bu sürede sevgililerle iletişim zorlu olabilir. Acı sözler sarfetmeye dikkat etmek gerekiyor. Öte yandan bir girişim yaratıcı bir proje ile ilgili detaylı araştırma, riskli yatırımların iç yüzüne ilişkin derinlemesine inceleme yapabilirsiniz. Bu dönemde atılacak bir adım, yeni bir kurumsal iş teklifinin gelmesi ile kafanızın karışmasına yol açabilir. İş fırsatlarını doğru değerlendirerek içinde olduğunuz ve değiştirmeye hazırlandığınız sosyal çevreyi şekillendirmelisiniz.

Aslanlar; Merkür transitini yuva kök aile alanında hissediyor olacak, evin içinde çok fazla iletişim trafiği verilmeyi bekleyen pek çok karar var gibi duruyor. Birikimleriniz ile ilgili doğru bir değerlendirme süreci kapıda. günlük stress seviyesi artarken elde olmayan koşulları doğru yönetmek için yakın çevre iletişimlerinizi doğru kurmalı, yeteneklerinizi ve gelişim alanlarınızı doğru tespit etmelisiniz. Sorumluluklarınızdan azad olmak isterken, önemli iş fırsatlarını da bu dönemde ruhsal süzgecinizden geçirmeniz gerekecektir.

Başaklar; Merkür transiti sizin yakın çevre eğitimler kısa seyahatler alanınızda yaşanacak. Bu da sizin yolculuklarınızda biraz daha detaylı toplantılara katılmanızı, daha sorgulayıcı bir tutum geliştirmenizi sağlayabilir. Risk içeren eylemler ve değişmekte olan yapılar içinde kritik bir görev üstlenebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı meselelerinizle ilgili yenilikleri, gündeminize adapte etmek gerekebilir. Yaratmak istediğiniz kaynaklar için her türlü iletişim kanalını aktif bir biçimde kullanmanız olasıdır. Yazışmalarda yanlışlıklara hesap hatalarına seyahatlerde olası kayıplara kaçırılan kontaklara iletişim kazalarına dikkat etmeniz için ekstra efor gerekebilir.

Teraziler; Merkür transitini para evinde hissedecekler, haz odaklı olmak maddi manevi ferahta hissetmek arzusu yıl genelini zorlarken Ekim’den Aralık’a kadarki süreçte kaynak yaratmak için harcanan efor her zamankinden daha fazla olabilir. Maddi manevi konulara ekstra özen göstermek, harcamaları kısmak gerekebilir. Duygusal anlamda aranan heyecan ve sorgulanan tatmin duygusu iletişimde biraz zorluklara yol açabilir. Sağlık konularıyla  ilgili bir tür nekahat sürecine müsaade etmek, iyileşmek için kendinize zaman vermeniz de ekstra önemlidir.


Akrepler; Merkür’ü burçlarında ağırlarken, doğrudan ve dilinin kemiği olmayan bir iletişim tutumuna girebilir, bu ilşikiler için can yakıcı diyaloglardan kaçınmaya özen gösterme vaktidir. Kendinizle ilgili her türlü projede ketum bir araştırma sürecini üstlenmek, yeni eğitimler almak belki maddi anlamda sorumluluklarınızı ve birikimlerinizi yönetmek için de destek alabileceğiniz bir süreçtesiniz. sosyal çevre ve gruplar içinde olan bitenlere karşılık insiyatif almanız gerekebilir. Ek olarak; biraz içe dönmek ve meditatif çalışmalarla bireysel farkındalık kazanmak için muazzam bir süreçten geçiyor olacaksınız, ki kesinlikle değerlendirilmelidir. İş fırsatları bu dönemde önünüze gelebilir, ilişkilere ait fark etmedikleriniz de gene bu dönem görünürlük kazanabilir.


Yaylar; Merkür transitini kapalı olan ve kolektife ait alan 12. evde hissedecekler, uzun çalışmalar yapmak, bitirilmeyi bekleyen tezler, araştırma konuları üzerinde yoğunlaşmak, yurt dışı, eğitim ve seyahat programlarını düzenlemek, maddi birikimleri ve yaratmak istedikleri somut yaratımları ile ilişkili kendilerini nadasa çekmek ve rutinlerini ne şekilde planlayacaklarını düzenlemek anlamında bu etki faydalıdır. Yayınlar, projeler için detaylı araştırma yapmak focus grouplarla beraber ilerlemek için oldukça güzel bir dönem. Öte yandan bilinçaltına atılmış korkular kaygılar varsa bu dönemde fark edilmek ve dile gelmek istiyor olacaktır. Bunu da doğru yönetmek gerekir.

Oğlaklar; Merkür transitini sosyal çevre gruplar arkadaşlıklar alanında özellikle deneyimlerken, doğabilecek krizlere akılcı çözümler getirmek gerektiğini fark edeceklerdir. uzun soluklu projelere ilişkin adımlar atılırken, kariyer konularında ve sorumluluk gerektiren her türlü meselede, otoritelerle atışmadan sadece olma halinde kalarak ilerlemeye devam etmek gerekiyor. Metafizik boyuta ilişkin çalışmalar yapmak, yenilikleri takip etmek ve bunları yapıcı bir biçimde yorumlamak mümkünleşirken, duygusal konularda melankoliden kaçınılmalıdır.


Kovalar; Merkür transitini kariyer konularında deneyimlerken, ailedeki otorite konumundaki kadınlarla da iletişimin arttığı bir sürece giriyor olacaktır. Yaşam felsefeniz, gelecek hedefleriniz ile elinizde olmayan konular arasında ustalıkla köprü kurabilmek dengelemek ve bireyselliğinizin sağlıklı ifadesini bulmanız önemlidir. Yaşadığınız yerde çalıştığınız kurumda belirsizlikler, geçtiği sanılan krizler, skandallar duyulabilir, olabildiğince şeffaf kalmak ve ilişkileri ustalıkla yönetmek sizin lehinize olacaktır.


Balıklar; Merkür transitini 9. ev konularında hissediyor olacak; basın yayın medya konularında ilerlemek için odaklı ve hedef kitlesi doğru tanımlanmış pazarlama stratejileri geliştirebilir, süregelen ya da açılmayı bekleyen ilişkilerinizi merkeze alan hukuksal konularda ilerlemekten sakınmayabilirsiniz. Gelecek planlarınız için, ustalıkla önemli başlangıçlara onay verebilir, ortaklıklarınızla ilgili strateji yapmaktan çekinmezken, kartlarınızı gizleyebilirsiniz. İçinde olduğunuz sosyal yapı içinde ilişkilerde restleşmeler ve arkadan çevrilen oyunlar da bu süreçte önünüze gelebilir.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI