Ana SayfaGüzellikMerve Boluğur, Watsons’ta Hayranlarıyla Buluştu

Merve Boluğur, Watsons’ta Hayranlarıyla Buluştu

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, Watsons mağazasında blogger Ojemrujumrimelim (Nihal Kanık) ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Watsons Türkiye’nin instagram hesabından canlı olarak yayınlanan sohbette; ruj koleksiyonu, günlük bakım rutini ve makyajına dair vazgeçilmezlerini hayranlarıyla paylaştı.

 

İlk rujunu 15 yaşında aldığını belirten Boluğur: “Kırmızı ruja olan tutkum o yıllarda başladı. Ruju sürdüğüm anda kendimi çok havalı ve güçlü hissettim. Genç kızların kendilerini ve güçlerini fark ederek kendilerini yeniden keşfetmeleri benim için çok önemliydi. Bu yüzden koleksiyonumun sloganını “Gücünü Yaşa” olarak belirledim. Koleksiyonda herkese uygun bir renk seçeneği var. Koleksiyondaki Signature Red, Costes Burgundy, Coachella Peach, Burningman Pale Lilac, Pink Diamonds ve Frappuccino Brown renkleri ile uyumlu dudak kalemleri ve pigment’ler ile birlikte makyaj severler için alternatif oluşturmayı hedefledik. Rujların gün içerisinde dağılmaması ve kalıcılığı benim en önem verdiğim şeydi. Bu konuda çok güzel geri dönüşler alıyorum ve bu da beni çok mutlu ediyor.” dedi.

 

Gündüz Doğal, Gece Vamp Bir Görünüm

Gündüz ve gece makyajının olmazsa olmazları ile ilgili olarak; “Gündüz makyajında hafif bir ten makyajı ve nude tonlarda bir rujun yeterli olduğunu düşünüyorum. Gece makyajında ise kırmızı bir ruj ve kirpiklerime bolca uyguladığım maskara ile dikkatleri üzerime çekebiliyorum.”şeklinde konuştu.

 

Cilt bakım rutini ile ilgili yöneltilen soruyu ise; “Cilt bakımı çok önemli, makyajımı silmeden ve cildimi temizlemeden uyumamaya özen gösteriyorum. Haftada bir kez cilt bakımımı yaptırıyorum. Belirli aralıklarla vücuduma ve yüzüme peeling yapıyorum. Saçlarım da işim gereği çok fazla işlem gördüğünden saç bakımıma özellikle dikkat ediyorum.” diyerek yanıtladı.

 

Merve Boluğur, sevilen koleksiyonuna çok yakında yeni ürünlerin de ekleneceğinin müjdesini verdi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI