Ana SayfaModaMerve ve Beste ile MANU Atelier sohbeti

Merve ve Beste ile MANU Atelier sohbeti

Merve ve Beste Manastır 2 kız kardeş. Babaları bu işin mutfağından; 1961’den beri el yapımı deri çanta zanaatkarı. Hal böyle olunca Merve ve Beste de küçüklüklerinden beri atölyelere aşina. Beste, kardeşi Merve’nin atölyedeyken kendi kendine çantalar yaptığını söylüyor. Yani aslında MANU Atelier’in hikayesi çok eskiye dayanan ama bir o kadar da yeni bir hikaye. 

Şubat 2014’te doğan MANU Atelier, çok kısa sürede belli bir kitleye ulaşmayı başaran nadir Türk markalarından biri. Merve ve Beste’den de öğrendiğimiz kadarıyla yurt dışındaki konsept mağazalara da üretim yapıyorlar. Aynı zamanda üretimlerini kendileri yaptıklarından, ‘Atelier’ kelimesini MANU’nun yanına eklemeyi ihmal etmemişler. MANU ise ‘manufacturing’ten geliyor; yani üretim. Aynı zamanda soyadları ‘Manastır’ı çağrıştırıyor. Amblemleri de bir o kadar yaratıcı; MANU’nun marka isminin tam ortasından alınmış. Bu kısa bilgilendirmeyi yaptığımıza göre artık esas konuya geçebiliriz. 

Öncelikle bu kızlar bir harika! Yeni showroomlarını ziyaret etme girişimimiz birkaç kez ertelenince `whatsapp`te başlayan samimiyetimiz giderek arttı ve nihayet buluşma gününü ayarladığımızda bu samimiyeti  gerçek hayata taşıdık. Fotoğrafta da gördüğünüz gibi, 1 saatlik sohbetin sonunda böyle bir sevgi yumağı oluşturabildik.
Hem enerjileri, hem içtenlikleriyle yeni showroomlarını ziyaret etmemiz için bir sebep daha çıktı. Uzun bir sohbet sonrası, koleksiyonu incelemeye geçtik. Sevgili Trendus okurları, yeni koleksiyonu görmelisiniz. Yılan derisi olanlardan mı istersiniz, süetlerden mi bilemiyorum ama biz hepsine bayıldık! Tabi favorilerimiz de oldu.
Mesela şu yanda gördüğünüz fotoğraftaki  ‘Zeal’ modeli özel olarak V2K’lar için üretilmiş. Ba-yıl-dık! Yanındaki mavi de benim favorim. Rengi fotoğrafta tam anlaşılmıyor olabilir ama bence mavinin en güzel tonlarından biri.

Koleksiyona yenileri de eklenecek. Özellikle sordum, o güzel mavi renk sadece Zeal modeli ile kalmayacak, diğer modellerde de kullanılacakmış. Ama kaçırmayın, çünkü çok çabuk tükeniyor!
Showroom ve yeni koleksiyon dışında bir yeni haber de online sitelerinden geliyor. Yeni yeni kurdukları bu web site onları bir hayli yormuş, ama değmiş. Artık V2K’lar dışında online shop’tan da Manu çantalara ulaşabilirsiniz.
Buyrun bu da linki: www.manuatelier.com 
Biz Trendus editörleri yine gezdik, gördük, öneriyoruz. Nişantaşı’ndaki showroomlarında yeni koleksiyonlarını inceleyebilirsiniz. Ayrıca fotogalerimizden de yeni koleksiyondan ürünler bulabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI