Ana SayfaModaMetropol Hayata Özgür Bir Tarz KNITSS

Metropol Hayata Özgür Bir Tarz KNITSS

KNITSS, yoğun tempoda yaşayan kadınları, koşuşturmacalı geçen bir kıştan sonra baharın gelmesiyle birlikte özlenen rahatlık duygusuyla buluşturuyor. Yaz özleminin izlerini bohem esintilerden ilhamla tasarlayan KNITSS İlkbahar/Yaz koleksiyonu, şehrin sıcak günlerinde rahatlıkla giyilebilecek pastel tonlardaki tiril tiril parçalar, incecik askılı üst ve elbiseler, ultra ince pantolonlarla şıklık ve konforu bir arada sunuyor. Zamansız stillerin parçası olacak birbirinden farklı desen ve örgü oyunlarının yer aldığı yaz koleksiyonuda KNITSS renkli ve özgün dünyasıyla kendine has tasarım kodlarının altını çiziyor.
 
Her sezon kadınların güçlü yanlarını ortaya çıkaran koleksiyonlar sunan KNITSS,  etnik kültür ve çizgilerden ilhamla yarattığı koleksiyonuyla şehirdeki yaz hayatına modern bir stil sunuyor. Bohem rahatlığın ve konforun izlerini taşıyan KNITSS, %100 İtalyan ipliklerle viskon, pamuk, keten gibi kumaşlardan tasarlanan İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonuyla sıradışı bir yazı müjdeliyor.
 
Metropol hayatın koşturmacası içinde konfor odaklı tasarımların ön planda tutulması KNITSS İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonundaki en ayrıştırıcı özellik olarak karşımıza çıkıyor. Koleksiyon, desenli örgü oyunları, mükemmel renk birliktelikleri, özel materyaller ve rahat fit kalıplarıyla koşturmalı bir hayat yaşayan, şehrin temposuna yetişirken kendine de vakit ayırmaya özen gösteren kadınların hayatlarını kolaylaştırıyor. 
 
 

KNITSS koleksiyonunda doğal soft tonlar yazın sıcak esintisini ve tatil huzurunu yansıtıyor. Floral desenler ve sürpriz renklerin mükemmel uyumu modern yaşamı enerjik ve özgün stillerle buluşturuyor. Benzersiz renk ve desene sahip triko üstler, hem şehirde hem tatilde özgürce kombinlenebilecek hırkalar, yaza hafif bir eşlikçi incecik triko elbiseler, metropol hayata rahatlık sunan pijama stil pantolon ve şort takımlar kendine güvenen, güçlü, tarzıyla fark yaratan kadınlara hitap ediyor.
 
 
KNITSS, deniz kenarı yaz tatilleri için Summer and The City koleksiyonu içerisinde yer alan plaj temasını sunuyor. Bu yaz, incecik pamuklu triko kimonolar ve rahat tunik modelleriyle kumsalda KNITSS şıklığı yaşayacaksınız.
 
KNITSS İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonu, özgür ve özgün şıklığı arayan metropol kadınlarının dolaplarını zenginleştiriyor.
 
KNITSS tasarımları; Akmerkez, Akasya AVM ve Nişantaşı mağazalarında, knitss.com’da ve Beymen İstinye Park, Beymen Zorlu AVM, Beymen Suadiye, Beymen Palmarina ve Gizia Gate mağazalarında kadınlarla buluşuyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI