Ana SayfaYaşamMiboso Wellbeing Şubat Ayında Çevrimiçi Eğitimlerine Devam Ediyor

Miboso Wellbeing Şubat Ayında Çevrimiçi Eğitimlerine Devam Ediyor

Bilimin ve modern tıp uygulamalarının yanında kadim bilgelikleri ve etkili, sürdürülebilir, rasyonel alternatif yöntemleri destekleyen Miboso Wellbeing, 13 Şubat’ta Kalp Yogası çalışması ve 21 Şubat’ta başlayarak 40 gün sürecek olan SA TA NA MA Meditasyon Çemberi ile şubat ayında çevrimiçi eğitimlerine devam ediyor.

Bedenin Ana Yaşam Kaynağı: Kalp…  

Miboso Akademi eğitmenlerinden Dr. Neslihan İskit rehberliğinde 13 Şubat günü gerçekleşecek ‘Kalp Yogası’ çalışması, yoga terapi yöntemlerini barındırıyor; kalbi bütünsel bir bakış açısıyla ele alarak kalp sağlığını olumlu yönde destekliyor; stres ve kaygıyı azaltırken kalbin fizyolojik olarak güçlenmesini sağlıyor. 

 

Bilimsel olarak kalp sağlığına olan faydaları kanıtlanan kalp yogası çalışması, özellikle kalp rahatsızlığı olan hastalar için, tedavilerini destekleyici bir uygulama olarak Dr. Neslihan İskit rehberliğinde 17 yıldır hastane ortamında uygulanıyor. Teorik bilgilerin beden pratikleri ve deneyimle bütünleştiği bu çalışma şimdi Miboso Akademi çatısı altında gerçekleşiyor. 

 

Asanalar (temel duruş biçimleri), pranayama (nefes teknikleri), meditasyon ve derin gevşeme aşamalarını barındıran ‘Kalp Yogası’ çalışması, Dr. Neslihan İskit’in deneyimiyle birlikte hem fizyolojik hem de psikolojik bir iyi hissetme alanı sunuyor. Kalbi hem fizyolojik hem de psikolojik anlamda korumak, kalbe binen yükleri hafifletmek, kalbi açmak ve ferahlatmak için özel bir yoga terapi akışıyla hazırlanan Kalp Yogası çalışmasına katılmak için herhangi bir deneyime ihtiyaç duyulmuyor. 

 

Bütünsel İyi Hissetme Hali Deneyimi Sunan Mucizevi Bir Çalışma: SA TA NA MA Meditasyon Çemberi

Dr. Neslihan İskit rehberliğinde 21 Şubat’ta başlayacak 40 günlük “Sa Ta Na Ma Meditasyon Çemberi” ihtiyacı olan herkesi, arınma, yenilenme, değişme ve iyi hissetme halini yükselterek dönüşme serüvenine davet ediyor. 

 

Seslerin, mudralarla (el hareketleri), nefesle ve meditasyonla buluştuğu bu mucizevi çalışma ile günde 15 dakika ayıran katılımcılar, 40 gün boyunca hem bütünsel bir arınma sürecini deneyimleyecek hem de zihin, beden ve ruh dengesini hayatınıza davet edecek.  “Doğum, yaşam, ölüm, yeniden doğum” döngüsünü sembolize ve kadim kök sesler olarak da bilinen Sa-Ta-Na-Ma sesleri zihin, beden, ruh alanlarına dokunarak 40 günün sonunda adeta sihirli bir dönüştürücü bir etki gösteriyor. 

 

Miboso Akademi: Kadim öğretilere ve tamamlayıcı tıp uygulamalarına bireysel bir dokunuş…

Miboso Wellbeing çatısı altında hayat bulan, tıp doktoru Neslihan İskit kurucu ortaklığındaki Miboso Akademi’de farklı alanlarda uzman doktor ve deneyimli eğitmenler ile özenle oluşturulan eğitim programları sunuluyor.

 

Akademi bünyesinde; meditasyon, nefes, yoga, zihin sağlığı, kişisel şifa, stres yönetimi gibi bütünsel sağlığın olmazsa olmaz unsurları üzerine bireysel ve kurumsal eğitimler, her seviyeden katılımcıya uygun olacak şekilde aktarılıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI