Ana SayfaSağlıkMigros, Pantene ve Memeder`den Yeni Kampanya

Migros, Pantene ve Memeder`den Yeni Kampanya

Pantene’in sadece Migros’larda satılan pembe kurdele etiketli ürünleriyle Memeder’e katkıda bulunun!

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklı ürün ve çözümler geliştiren P&G’nin saç bakımında lider markası Pantene; perakende sektörünün öncüsü Migros ve Memeder (Meme Sağlığı Derneği) desteğiyle, Bergüzar Korel’in sözcülüğünde tüm kadınların meme kanserine karşı bilinçlenmesine ve güçlenmesine katkıda bulunacak bir projeyi hayata geçiriyor.

Proje kapsamında 30 Haziran’a kadar Migros mağazalarından yapılacak pembe kurdele etiketli Pantene ürünlerinin satışından elde edilen gelirin bir kısmı, Memeder’e bağışlanacak. Proje kapsamında, 3 ay boyunca meme kanseriyle ilgili bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştirilecek. Kampanyanın simgesi ise saçlara takılmak üzere kullanılan pembe kurdele olacak.

#BirlikteDahaGüçlüyüz

Pantene, sosyal medyada da meme kanseri konusunda farkındalık yaratmak için #BirlikteDahaGüçlüyüz hareketi başlatıyor. Bu farkındalık hareketi kapsamında kadınların projeye desteklerini saçlarındaki pembe kurdele ile birlikte sosyal medyadan fotoğraf paylaşarak göstermeleri isteniyor. Bu sayede kansere karşı daha çok kadının bilinçlendirilmesi, konuya dikkat çekilmesi ve kadınların bu süreçte hep birlikte desteklenerek  kendini güçlü hissetmesi hedefleniyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI