Ana SayfaGüzellikMıknatıslı Kirpik

Mıknatıslı Kirpik

Kirpik kısımlarında mıknatıs yer alan,  göze iki ayrı kirpik ile alt ve üstten tutturulup takılan bir kirpik çeşidi olan mıknatıslı kirpikler son dönemde pratik oluşlarıyla oldukça ilgi görüyor.

Mıknatıslı kirpiklerin nasıl takılacağı konusu ise bir hayli kolay. Mıknatıslı kirpiğin diğer takma kirpiklerden farkı içerisinde yer alan manyetik alanlarla kirpiklere takılıyor olmasıdır. Kullanımı oldukça kolay olan mıknatıslı kirpik, birçok kişi tarafından da aynı zamanda çok beğenilmemiş durumda.

Mıknatıslı takma kirpik parlak ve gösterişli bir kutu içerisinde satılıyor. Kutunun içerisinde mıknatıslı kirpikten 4 adet bulunuyor. İlk olarak 1. Parçayı alt kirpiğe uyguluyoruz. Daha sonra diğer kirpiği kendi kirpiğin üst tarafına uygulayarak altta kalan kirpikle birleşmesini sağlayın. Birbirine denk getirmesi zor olduğundan takarken oldukça dikkat edilmesi gerekiyor. 

Kullananlar kirpik yapıştırıcısına kıyasla çok güçlü bir tutuş olmadığını, kirpikte rahat durmadığını ama kolayca çıkabilmesi ve kirpiklere zarar vermemesi için daha hafif bir tutuşu olduğunu söylüyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI