Ana SayfaYaşamMinifesto : Acid Pauli Showcase

Minifesto : Acid Pauli Showcase

Bu sezon 97’si lokal, 61’i yabancı, 158 sanatçı ağırlayan; tam da bu yüzden sevgi ve takdir dolu, küçük sınırları aşan, dünyanın her köşesine ulaşan sadık bir takipçi kitlesine sahip olan Minimüzikhol, bu sezon +25.000 misafir ağırladı!

Minimüzikhol, bu yaz Dünya’nın en havalı,en underground, en mini klüplerinden, İstanbul’daki ev sahipliğini, Ege sahillerine taşıyor! 

21 Temmuz tarihinde Çeşme Fun Beach’te gerçekleşecek olan Minifesto : Acid Pauli Showcase etkinliğinde, Türkiye’de belki de en sevilen DJ’lerden biri olan usta Acid Pauli’nin yanı sıra, pozitif titreşimlerin, ruhu besleyen tınıların ve Burning Man gibi bitmek bilmeyen festival ve partilerin gizli kahramanları; Ulises ve BuBu ise Acid Pauli Showcase’de ağırlanacak diğer mücevherler. 

Gün batımından, gün doğumuna kadar sürecek bu eşsiz deneyime, Dünya’da tanınan, Minimüzikhol’ün usta lokal isimlerden Barış K, Tutan, Cervus ve Mini Başhekim eşlik edecek. 

Şehirden uzaklaşmayı, aramızdaki bariyerleri kaldırmayı, kendinizi sınırsızca ifade ederken aralıksız müzik, sanat, dans ve birliktelik vaad ediyor. Kaçırılmaması gereken bu etkinlikte şimdiden yerinizi ayırtın, biletler Biletix’te; kaçıran çok üzülür bizden söylemesi!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI