Ana SayfaYaşamMiss Delicious Bakery Lezzeti

Miss Delicious Bakery Lezzeti

Dış görünümüyle dikkatleri çeken Miss Delicious Bakery’nin ahşap kapısından içeri girdiğinizde country konsepti ile dekore edilen mekânın sevimliliği ve misafirlerini rahat ettirmek için özenle hazırlanan şık bir pastane sizi karşılıyor. 
Miss Delicious Bakery’nin ana ürünleri; cupcake, cheescake ve pastalar. Her üründe farklılığı yakalayan pastane; tekli porsiyon cheescakelerindeki çeşitlilik, pasta süslemelerinde kullandıkları buttercream ve taze çiçekleri, cupcakelerinde kullandıkları enfes lezzetli cream chees frosting ile sizi de tutkunu hale getirecek.

Ayşe ve Özge Kanburoğlu iki kız kardeş; lezzet için çıktıkları bu yolda her şeyden önce kaliteli malzeme kullanmanın önemine dikkat ettiklerini ve bununda lezzetlerine yansıdığını belirtiyorlar. Şef Ayşe Kanburoğlu Londra’da aldığı eğitimin ardından, Arnavutköy’de bulunan sevimli mekânlarında; Londra’da öğrenmiş olduğu reçetelerden yola çıkarak hem gözünüze hem de Türk damak zevkine uygun eşsiz bir tatlı menüsü oluşturmuş. 
Miss Delicious Bakery’nin ana ürünleri dışında her gün taze üretilen özel ekmeklerden yapılan sandviçleri, kişleri ve poğaçaları, bardakta servis edilen sütlü tatlıları ve bu lezzetleri taçlandıracak özel İtalyan kahvesi ve ev yapımı limonataları ile Arnavutköy’ün en uğrak mekânı olacak!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI