Ana SayfaYaşamMitte Karaköy Açıldı

Mitte Karaköy Açıldı

Karaköy ruhuna sahip çıkan, bir o kadar da kendini farklı konumlandıran bir tasarım anlayışına sahip Mitte, yeni akım “wise cuisine” menüsüyle ve rahat dekorasyonuyla dikkat çekiyor. 
Doğal malzemelerin ve dokuların, rafine bir açıyla yorumlandığı, “doğal lüks” kavramına göndermelerde bulunan, güçlü tasarım öğelerine sahip ve rahat bir mekan olan Mitte iki bölümden oluşuyor. 
Mitte Karaköy, kahvaltıyla başlayıp öğlen saatlerinde ağırlıklı iş yemeklerinin yenildiği, akşam üstü iş çıkışı iyi müzikle beraber kokteylinizi keyifle yudumladığınız; akşam yemeğinde ise saatlerce vakit geçirip, lezzetli yemekler yiyebileceğiniz modern bir bistro bar. Mitte’nin özel şifreyle girilecek kulübü, İstanbul yeme içme hayatına yeni bir renk katıyor. Eski tiyatro sahnesinin olduğu yer olan barın arkasına yüksek olarak konumlanan açık mutfak ise mekana ayrı bir enerji veriyor.
Mitte Karaköy’ün menüsü dünya mutfağının lezzetlerinden etkileniyor. Başlangıçlardan mini burger, gyoza, çıtır ördek, orkinos tartar, pane karides ve ahtapot, paylaşımlıklardan peynir tabağı, şarküteri tabağı, salatalardan pancar salatası, kuşkonmaz salatası, burrata, pasta ve makarnalardan yaban mantarlı risotto, deniz mahsüllü veya ıstakozlu linguine, ana yemeklerden incik, kaburga, schnitzel, somon ve levrek, tatlılardan da pavlova, beyaz çikolatalı sufle ve poşe armut öne çıkan lezzetler arasında…
Müzik direktörlüğünü DJ Bahadır Sezer’in yaptığı ve yurtdışından konuk DJ’ler ağırlayacak olan Mitte’nin müzik tarzı nu jazz, neo soul, funk ve deep house… 
ADRES:
Necatibey Cd. No:66a 
(Cross Street) Baş Cerrah Sk. No:1
Karaköy, Beyoğlu, İSTANBUL

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI