Ana SayfaYaşamMixMondial başladı

MixMondial başladı

Dude  Table  organizasyonu  ile  bir  ay  boyunca  7  şehri  yepyeni  keyif  deneyimleri sunacak  olan Mix Mondial başladı. 15 Mayıs-15 Haziran arasında dünyanın en  farklı ve lezzetli kokteylleri, birbirinden eğlenceli  ve  seçkin  partiler,  happyhourlar, sektörel eğitimler  ile pek  çok  sürpriz etkinlik katılımcıları bekliyor olacak.  

MixMondial,  bu  yıl  ilk  kez  yazlık  mekanlarda  kokteyl  kültürünü  yaşatacak.  Kuşadası, Bodrum, Marmaris, Çeşme, Alaçatı ve Antalya’nın en iyi bar, gece kulübü, restoran, cafe ve beach clublarında yer alacak. MixMondial’de  mekanlarda  Mixology Team  ile  keyifli anlar  yaşanacak.  Apple  Bite,  Rio  Caipiroska, Over  Icecream,  Chocolate  Crush, Gimlet  ile  kokteyl  kültürünü  mekanların  içerisine  taşıyacak  olan Mixology Team, MixMondial partilerinin de odak noktası olacak. 16  – 19 Mayıs’ta Alaçatı’ya kokteyl ruhunu taşıyacak  olan  MixMondial,  Mixology  Team’i  ile  Alaçatı  mekanlarına  eğlenceli saatler yaşatacak.

Cumartesi günleri ise 15:00 – 19:00 Lazy Afternoon saatlerinde MixMondial noktalarında Apple Bite’ın farklı sunum ritüelleri ve sürpriz etkinlikler ile geceye heyecanlı bir başlangıç yapılacak.

Birbirinden eğlenceli etkinliklerin yanı sıra dünyanın en ünlü barmenlerinden World Class şampiyonu Erik Lorincz`in de yeme-içme sektörü çalışanlarına eğitim vereceği MixMondial, sektör için içecek kültürünün gelişmesine de katkı sağlamaya devam edecek.

15  Mayıs  –  15  Haziran  tarihleri  arasında  7  şehirde  yaklaşık  200  mekanın  katılacağı MixMondial partiler ve performanslar ile şehir kültürüne yeni yaşam deneyimleri kazandırmaya devam edecek. 

MixMondial festivaline katılan tüm mekanlara ve mekanlarda gerçekleşecek etkinliklerin detaylarına www.mixmondial.com adresinden ulaşabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI