Ana SayfaModaModa dünyasına yön veren tasarımcılar

Moda dünyasına yön veren tasarımcılar

Oscar Wilde, " Moda o kadar sıkıcı bir şey ki her altı ayda bir değişiyor" dese de moda kadınlar için, özellikle Coco Chanel`in katkısıyla, İkinci Dünya Savaşı`ndan beri büyük önem taşıyor.

İşter hem cinsimizi kıskandırmak için ister hayalimizdeki erkeği etkilemek için giyinelim hepimiz podyumlardan sokağa taşan trendleri yakında takip ediyoruz. Annemizin kızlık soyadından daha iyi bildiğimiz tasarımcıların trend ürünleri dilek listemizin üzerini süslese de pek çoğumuz onların moda  tarihine ne gibi katkılarda bulunduklarını pek de fazla bilmiyoruz.

Coco Chanel devrimci ruhunu tasarımlarına yansıtıp kadınların hayatına pantolon ve şapkayı sokmasaydı ya da Yves Saint Laurent tasarımlarıyla rahatlığı modaya dahil etmeseydi bugün üzerimizde taşıdığımız parçalara da bu kadar kolayca sahip olamazdık.

Modanın efsane isimleri Coco Chanel`den Saint Laurent`te son yılların yükselen değerleri Marc Jacobs`dan Elie Saab`a kadar hepimizin ismini ezbere bildiği en iyi tasarımcıların kısa hayat öyküleri ve modaya olan katkılarını fotogaleriye tıklayarak öğrenebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI