Ana SayfaGüzellikMolton Brown'dan Sevgililer Günü Özel Koleksiyonu

Molton Brown’dan Sevgililer Günü Özel Koleksiyonu

İtalya’nın Lombardiya bölgesine ait kırmızı gülün mükemmel kokusunun ön plana çıktığı koleksiyon, Rönesans döneminde duvarlarında gül motiflerinin olduğu eski İtalyan ziyafet odalarında yaşanan gizemli hikayelerden ilham alınarak hazırlanmış.

Markanın yeni koleksiyonlarından Tobacco Absolute ise stil sahibi erkeklerin vazgeçilmezi olmaya aday… Ünlü San Pedro tütününün birbirinden farklı içeriklerle harmanlanmasıyla yaratılan koleksiyon sevgilinizin kalbini çalmak konusunda oldukça iddialı. 

Rosa Absolute Koleksiyonu

“Rosa Absolute” koleksiyonuna ait ürünlerin içeriğinde yer alan İtalya’nın Lombardiya bölgesine ait kırmızı gülü, cilde güzellik veren siyah kuş üzümü ve ferahlatıcı bir etkiye sahip pembe biber ile çekici ve zengin bir birleşim oluştururken, alt notalardaki ahududu ve vanilya ise hoş kokuları ile koleksiyona cazibe katıyor.

Tobacco Absolute Koleksiyonu

Molton Brown’dan erkeklere özel yeni bir koleksiyon ‘’Tobacco Absolute’’ Dünyaca ünlü San Pedro tütünü Molton Brown ustalığında birbirinden değerli içeriklerle harmanlanarak Tobacco Absolute Koleksiyonu’nda modern ve stil sahibi erkekler için bir araya geldi. Bu özel harmanın arkasındaki ilham ise 18. yüzyılın ünlü botanikçilerinden, Güney Afrika’da bir tütün bitkisinin keşfini yapan Dr. William Houstan’a dayanıyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI