Ana SayfaModaMontblanc Weekender Bag

Montblanc Weekender Bag

Montblanc’ın erkek deri ürünlerinin en son koleksiyonundan sınırlı sayıda ürettiği dikkat çekici Meisterstück Soft seyahat çantası-Yeni Weekender, piyasada. Ağırlıklı olarak İtalyan kuzu derisinden ve doğal tüyü ile kaplanan bu çarpıcı modeller, süslü, ve naturel malzemelerin kombinasyonu, erkek modasının görkemini en iyi şekilde temsil ediyor. 2010 Sonbahar/kış modasına doğru, süet deri şık bir alternatif olarak ortaya çıktı. Dokusunun hissettirdiği yumuşaklığın aksine, kırpılan koyun ve kuzu derilerinin esneklik ve dayanıklılık sertliğiyle dikkat çekiyor. Montblanc Meisterstück Soft Weekender’ın olağanüstü el işçiliğinin sonucu olarak da , bu şık, hafif seyahat çantası ile şehirde bir gezintiye veya bir gece yolculuğuna çıkabilirsiniz.

Dünya çapında sadece 50 adet Weekender piyasaya çıkacak. Yirmi beş tanesi çikolata kahvesi renginde zengin bir görünüme sahipken, geri kalan yirmi beş adeti ise kumu anımsatan bal-bej renginde çekici bir görünüme sahip. Her iki renk seçeneği de tamamen çok yönlü olmakla birlikte erkek giyiminde haki ve şık askeri tonlarıyla koordinasyonu da çok güzel.  

Her ne kadar erkek çantası olarak lanse edilse bile kadınların da rahatlıkla kullanabileceği bir model olduğunu söyleyebiliriz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI