Ana SayfaModaMozza: Hem Minimal Hem Fonksiyonel

Mozza: Hem Minimal Hem Fonksiyonel

Zamandan bağımsız, uzun yıllar kullanılabilecek ürünler sunan Mozza, tasarımlarında kullandığı minimalist ve fonksiyonel detaylarla hem şık hem de kullanışlı omuz çantaları sunuyor. Geleneksel el işçiliğiyle üretilen, tüm gün boyunca kullanılabilen TRI koleksiyonuyla zamansız bir şıklık sunan marka, gündüz ve gece kombinlerinin vazgeçilmezi olmaya aday. 

Son dönemde omuz çantaları gittikçe küçülüyor. Fonksiyonel ve minimal tasarımlara olan ilgi artmaya devam ederken, zamansız tasarımlar ve el yapımı ürünler de daha çok tercih ediliyor.

Tasarımlarında minimalizm ve geleneksel el işçiliği harmanlayan Mozza, günün her anında kullanılabilecek Mozza TRI serisiyle zamansız bir şıklık sağlıyor. Derinin doğal güzelliğini tasarımlarına yansıtan marka, ayarlanabilir kayışlar ve manyetik kilide sahip TRI serisiyle hem şık hem de pratik bir çözüm sunuyor. Geleneksel yöntemlerle elde dikilen Mozza TRI serisi; Vertical ve Mini versiyonlarıyla farklı zevklere uygun alternatif modelleriyle öne çıkıyor.

Tamamen bitkisel işlenti olan vejetal deriden üretilen Mozza TRI serisi, hem kanserojen kimyasal içermiyor hem de derinin en yalın halini koruyor.

Mozza imzalı ürünleri, www.mozza.com.tr ile Morhipo ve Trendyol’dan satın almak mümkün.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI