Ana SayfaMagazinMücbir Sebepler'de Neler Oluyor?

Mücbir Sebepler’de Neler Oluyor?

Muhakkak tanıyanlar vardır ancak kısaca Mücbir Sebepler’in ikilisini kısaca bir tanımakta fayda var:

Bartu Küçükçağlayan: Kendisine Yalan Dünya dizisinin Orçun’u olarak aşina olmanız muhtemel. Ardından Jet Sosyete’de rol alan Bartu Küçükçağlayan BluTv yapımı “Bartu Ben” ile ise hayran kitlesini daha da artırdı. Ve kendisinin oldukça sevilen bir de müzik grubu var: Büyük Ev Ablukada!

Melikşah Altuntaş: Melikşah Altuntaş’ı ise sinemanın mutfağından tanıyoruz. Sinema eleştirmenliği yapan Altuntaş’ın senaristlik ve sinema yönetmenliği tecrübeleri de bulunuyor. “Biz Böyleyiz” filminin senaryosu Berrak Tüzünataç, Caner Özyurtlu ve Melikşah Altuntaş üçlüsünün kaleminden çıktı.

Kısa bir açılış yaptık. Artık Mücbir Sebepler’e geçebiliriz. 

Nedir bu Mücbir Sebepler?

Pandemi nedeniyle karantina sürecinden geçiyoruz. Evlerde çok da eğlenceli dakikalar geçirdiğimiz söylenemez. Online müzeler, yerli yabancı pek çok ünlünün Instagram canlı yayın konserleri, online tiyatrolar derken kültürel anlamda donansak da hep bir yanımız eğlenceden eksik- ti.

Ta ki Mücbir Sebepler’e kadar. Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş ikilisinin ilk etapta hiçbir izlenme kaygısı gütmeden canlı yayınlara başlamasıyla Mücbir Sebepler’in temelleri atılmış oldu 🙂  İkili yayınlarına 00:30’da başlıyor ve 01:30’da sonlandırıyor. Bu süreç boyunca da o günlerin bomba magazin haberlerini, ünlülerin Instagram paylaşımlarını kendilerine has dilleriyle yorumluyorlar.

Yayınlarının en sıkı takipçileri ise ünlüler! Gülse Birsel, Boran Kuzum, Alina Boz, Hasibe Eren, Sarp Apak ve daha peek çok ünlü isim yayını izlerken yorumlarını eksik etmiyorlar. İrem Derici hemen her gece makyajıyla hazır bir şekilde yayında oluyor. Sarp Apak ve Alican Yücesoy’un kulakları mutlaka çınlatılıyor. Ünlü isimler yayınlara konuk da oluyor. Yalnız bu yayınların bir kuralı var: Ansızın yayından atılabilirsiniz! Alınmaca yok.

30 bin izleyiciyle başlayan yayınlar 80 bin ile kapanıyor. Yayına alınan ünlü konukların izleyici sayısını artırması işi gerçek bir şölene dönüştürüyor.

Yayınlar boyunca Ezgi Mola Melikşah’a çat kapı güllaç da getirebiliyor, yayına Serdar Ortaç da bağlanabiliyor. Her an bir markanın reklamına eğlenceli tarzlarıyla maruz kalmanız da mümkün! Özellikle 7 Mayıs’ın ilk saatlerinde yapılan yayında Bartu Küçükçağlayan ve biricik karıcım’ı Merve Küçükçağlayan, Melikşah’ın evine doğru yola çıkarak Kadıköy sokaklarını turladı. Yol boyunca izleyicilerin yollarını kesmesi, camlardan seslenmeleri, ışıkları açıp kapamaları sosyal medyanın gücünü bir kez daha gösterdi.

Bu pek hareketli ve eğlenceli canlı yayınlar adeta bir internet reality şovuna dönüştü. Seveni de var sevmeyeni de. Ama merak edeninin çok olduğu ve sosyal medya kullanımına yepyeni bir soluk kazandırdığı kesinlikle inkar edilemez!

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI