Ana SayfaMagazinMurat Boz Eliz Sakuçoğlu ayrılığının nedeni ihanet mi?

Murat Boz Eliz Sakuçoğlu ayrılığının nedeni ihanet mi?

Murat Boz ve Eliz Sakuçoğlu ayrılığı bu yazın en büyük sürprizlerinden oldu. 7 yıldır birlikte olan çiftin ayrıldığı sosyal medyadan anlaşılmıştı. Murat Boz, sevgilisi Eliz Sakuçoğlu`nu Instagram ve Twitter`dan takip etmeyi bırakmış ve ve Eliz`leolan tüm fotoğraflarını Instagram hesabından silmişti. Ayrılık nedeniyle ilgili dedikodu kazanı da hemen kaynamaya başladı. Bugün çıkan haberlere göre 7 yıllık aşkı bitiren neden; ihanet. 

Geçtiğimiz hafta bir kız arkadaşıyla Çeşme`ye tatile giden Eliz Sakuçoğlu burada, Muhteşem Yüzyıl`ın Şehzade Selim`i Engin Öztürk`le yakınlaştığı konuşuluyor. Hatta Engin ve Eliz`in öpüştüğünü gördüğünü iddia edenler bile var. Bu durumu öğrenen Murat Boz`un ise Eliz`i hayatından çıkardığı ve yakın çevresine `asla geri dönüş yok` mesajı verdiği söyleniyor. Eliz Sakuçoğlu`nun tüm barışma çabaları da fayda etmemiş.

Konuyla ilgili bugün açıklama yapan Murat Boz "Sevgiyi, üzüntüyü, başarıyı omuz omuza paylaştığım Eliz Sakuçoğlu ile birlikteliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde noktaladık.Aslı olmayan senaryolaştırılmış haberler 8 yıldır sevgisini kutsal gördüğüm Eliz Sakuçoğlu’na yapılmış haksızlık, saygısızlıktır. Ayrılık kararımız her ilişkide yaşanabilecek sorunlar, bu sorunların ilişkimize zarar vermeye başlaması sonucu karşılıklı alındı" dedi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI