Ana SayfaDekorasyonMutfak dekorunda yeni trendler

Mutfak dekorunda yeni trendler

Mutfakta da trend olur mu demeyin, bal gibi oluyor çünkü. Küçücük bir alanım var zaten bir de mutfağımın dekorasyonuyla uğraşamam sözlerinizi duyuyor gibiyim. Ancak yapacağınız ufak dokunuşlar, mutfağınızın yaşam alanınıza dönüşmesini sağlayacak. Yazıma mutfak dekorasyonundaki en yeni trendlerle başlıyorum, bu trendleri uygulamanızı diliyorum.

YEŞİL DOLAPLAR

 Eğer country tarzı bir mutfak yaratmak istiyorsanız, su yeşili dolaplar isteğinizi karşılayacak! Bulunduğu mutfağı, daha geniş, daha ferah gösterecek bu mobilya rengi 2015 yılına da damga vuracak.  Bu renk hem size hem de mutfağınıza çok iyi gelecek. Ufak not: ada tarzı mutfağınız su yeşili dolaplar çok daha güzel duracaktır.

MUTFAKTA KOLTUKLAR

Mutfağınıza rahat koltukları koyduğunuz an, yaşama alanınızı oluşturmuş olacaksınız. En çok vakit geçirdiğiniz yeri, evinizin kalbi haline getirmeye hazır olun. Dekorunuza uyan koltuklar, üzerine sereceğiniz şallar misafirlerinizi sıcak bir ortamda ağırlamanıza da vesile olacaktır.

 

 

 BAKIR DETAYLAR

 Bakır rengine evinizde yer açmaya başlayın, hatta direk mutfağınızda kullanacağınız ufak detaylarla bu çalışmaya hızlıca başlayabilirsiniz. Kızıl ile kahverenginin en canlı tonlarından biri olan bakır rengini mutfağınızda her türlü kullanabilirsiniz. İster aydınlatmanızda, ister dolaplarınızda isterseniz de tencerelerinizde bakır rengini kullanmaya özen gösterin.

 

ABARTILI AVİZELER

Mutfağınızda abartılı eşyalardan, objelerden korkmayın! Sade bir mutfağa sallantılı, kristal avizeler oldukça şıklık katacaktır. Eğer mutfağınızda ayrı bir yemek masası bölümünüz varsa, masanın tam orta kısmına asacağınız sallantılı avize mutfağınızın ışıldamasını sağlayacaktırç Ayrıca avizenizin metal rengine göre seçeceğiniz aksesuarlar ise mutfağınızın yeni trendlere uyduğunu ele güne gösterecektir. 

AHŞAP KAPLAMA

  

Ahşap beyaz mutfağa doğallık ve sıcaklık katarak odanın resmi bir havaya bürünmesini engelliyor. Eğer beyaz mutfağınız varsa ahşap tezgahlar ve mutfak gereçleri dekorasyonunuza çok yakışacaktır. Özellikle ahşap zemine sahipseniz ekleyeceğiniz birkaç yeni parçayla mutfak dekorunuzda modern bir hava yakalayabilirsiniz. ( ayrıca unutmayın; ahşap bulunduğu mekana kaliteli görünüm kazandıran, yıllar geçse de popülerliğini kaybetmeyen bir malzemedir.)

 METAL ADALAR

Evet kesinlikle yılın trendi bu! Eğer ada mutfağa sahipseniz, bu trendi mutlaka uygulamalısınız! Ada mutfağınızda ki detayları metalin türlü materyallerinden seçmeniz mümkün. İster tezgahınızda, ister dolaplarınızda metalik etkileri yaratabilirsiniz. Unutmayın metalik etkinin ışıltısı daima kendini gösterir!

Not: İnsan kolaylıkla bilgi verebiliyor ancak kendi evinde uygulaması o kadar da kolay olmuyor. Şayet şimdiki evimde açık mutfağım olduğu için, istediğim dekorasyon etkisini henüz yakalayamadım! Bir gün yazdığım her şey kendi evimde olmasını ümit ediyorum. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI