Ana SayfaYaşamMutlaka Tanışın! Mutlu Dükkan ve sevimli pastaları

Mutlaka Tanışın! Mutlu Dükkan ve sevimli pastaları

Bir gün  tamamen tesadüf eseri tanıştığımız Mutlu Dükkan bizi adeta büyüledi. Pasta, cup cake ve kurabiyeler üzerindeki emek ve birbirinden sevimli tasarımlar bizi kendine hayran bıraktı ve kendimizi saatlerce ürünleri incelerken bulduk. Her bir detayı düşünülen, tek tek tasarlanan pastalar Zeynep Yümlü’nün yetenekli ellerinde bir mucizeye dönüşüyordu.

Mutlu dükkan`dan anne, baba , çocuk, sevgili ve arkadaş gibi sevdiğiniz kişiler için yaptırabileceğiniz pastaların yanı sıra farklı temalar için de özel bir tasarım isteyebilirsiniz. Pastanız sizin hayal gücünüzle şekillenirken Galatasaray Üniversite’si mezunu Zeynep Hanım’ın ellerinde hayat bulacak. Bekarlığa veda, yılbaşı, noeve düğün gibi önemli günlerinize renk katabileceğiniz bu pastalarda kişiye özel tasarımlar da bizim favorilerimiz. Sadece sizin bilebileceğiniz özellikler cupcake’leri süslediğinde sevdiğinizin gözlerindeki sevinci şimdiden tahmin edebiliyoruz.

Modern düğünler için tercih edebileceğiniz pasta&cupcake karışımı düğün pastaları da bir diğer favorimiz. Üst kısmı pasta olan tasarım hem düğün sırasında pasta kesimine izin verirken diğer taraftan pasta kesimi gibi bir detaydan sizi çok hoş bir şekilde kurtarıyor. Altta kalan cup cake kulesi davetlilere ikram edilebiliyor.

Zevkle tasarlanan  pastaların hayata geçirilmesi de ayrıca önemli. Sevimli figürler, eğlenceli detaylarla bir araya geldiğinde sizin de kalbinizi çalacak. Bizim çok beğendiğimiz Mutlu Dükkan’ın sevimli ve bıcır bıcır sahibesi Zeynep Yünlü’yü Trendus ekibi olarak ofisimizde ağarladık. Trendus için özel olarak tasarladığı pastayı tadarken tüm merak ettiklerimizi sorduk.

Sipariş için tasarımı istediğiniz tarihten en az 2 hafta önce kesinleştirmeniz gerekiyor. Pastaların sağlam olması için şimdilik yalnızca çikolatalı olabiliyor. Fakat Zeynep Hanım yakın zamanda farklı tatlarla da çalışabileceğini söylüyor. Pastaların nasıl olacağına ise siparişi verirken birlikte karar veriliyor. Sizin istekleriniz karşısında Yümlü, en güzel nasıl olabileceğiyle ilgili size fikir veriyor. Kurabiye ve cupcake`ler evlere postalanabiliyorken maalesef pastaları Etiler`den müşterinin kendisinin alması gerekiyor. Çünkü 3 boyutlu pastaların postayla bozulmadan gitmesi neredeyse imkansız. Kurabiyelerin tanesi 3.5 ila 7.5 TL arasında değişirken cupcake`lerin tanesi 6 ila 12.5 TL arasında değişiyor. Pasta ise biraz daha değişken. Detaylar ve dilim sayısı arttıkça fiyat değişiklik gösteriyor. Ortalama pastalarda dilim fiyatı 14 ila 20 TL arasında değişiyor.

Fotogaleride inceleyebileceğiniz Mutlu Dükkan pasta ve cupcake’lerinden sonra hemen sipariş vermek isteyeceğinizi eminiz.

İletişim: www.mutludukkan.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI