Ana SayfaYaşamMutluluğa Yolculuk semineriyle ruhunuzu bakıma alın

Mutluluğa Yolculuk semineriyle ruhunuzu bakıma alın

Yaşam koçu Celine Demolliens ve yoga terapisti Şebnem Akbulut Özen, “Mutluluğa Yolculuk” adını verdikleri 1 günlük seminerle sizi kendinizi keşfetmeye davet ediyor. 22 Kasım’da gerçekleşecek ‘Mutluluğa Yolculuk’ seminerinde, hayallerinize yaklaşmanız, daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeniz için yeni teknikler sunuluyor.

Seminerde kullanılacak her teknikte farklı duyularınız uyanacak, çeşitli meditasyonlar deneyimleyecek, geleceğinizi aydınlatacak birçok koçluk egzersiziyle kendinizi keşfedeceksiniz. Sizi engelleyen blokajları içinizden atacak, korkularınızı geride bırakacak ve hedeflerinizi daha iyi görebileceksiniz.
Dalai Lama’nın öğrencisi olan ve Dhramsala’daki manastırında katıldığı eğitim sonrasında “Dharma’nın mücevheri” ismini alan Şebnem Akbulut Özen seminer ile ilgili, “Bu seminerde insanların yolculuğuna ışık tutup, onlara dönüşümleri için cesareti ve ilhamı sunacağız. Deneyimleyip sindirdiğimiz ve etkilerini hayatımızda gördüğümüz teknikleri katılımcılarla paylaşacağız. Bizi değiştirip dönüştüren ve bunun somut yansımasını yaşadığımız öğretiler yer alacak.” diyor.
22 Kasım 2014 Cumartesi 09:30 – 18:00`de Sofa Hotel Nişantaşı’nda gerçekleşecek seminer hakkında detaylı bilgi için burayı tıklayın.
Kayıt için;
Seval Korkmaz 
0545 421 44 87
info@harmonie-life.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI