Ana SayfaDekorasyonMy Beautiful Garden İle Doğanın En Güzel Bahçeleri Evinizde

My Beautiful Garden İle Doğanın En Güzel Bahçeleri Evinizde

Taptaze meyveleri, çiçekleri, bitkileri ve mis kokulu bahçeleri evinize taşıyacak çok özel bir koleksiyon… Doğada geçirdiğiniz ve zihninizin rahatladığı zamanları yaşam alanlarınızda hissettirecek My Beautiful Garden, özlemini çektiğiniz o büyülü bahçelerin, yaşam kaynağı olan muhteşem tabiatın dengesini ve taze kokularını evinize getiriyor.

 

Çocukluğunuzun İncir Bahçeleri Şimdi Evinizde: Fresh Cut Fig & Coconut

Doğallığın kutlandığı koleksiyonun ilk kreasyonu, taze kesilmiş incirin Hindistan cevizi ile buluşması… Doğanın gücünü ve güzelliğini evlerinize taşıyan bu kreasyon, hayatı boyunca en az bir defa incir ağacının altında oturmuş, ağaçtan kopardığı taze incirin tadına varmış herkesin tanıyacağı bir koku! Bu birlikteliğin huzur veren nefis kokusu, doğadan aldığı ilhamla sizleri adeta geçmişinize ve çocukluğunuzun güzel anılarınıza götürerek bir yolculuğa çıkarıyor. Fresh Cut Fig & Coconut, taptaze incirin kokusunu en tatlı haliyle sizlere getiriyor.

 

Doğal Olduğu Kadar Doğa Dostu Bir Koleksiyon 

Sürdürülebilirlik eforları kapsamında, geliştirdiği her üründe doğaya daha az atık bırakarak yeşil bir iz bırakmayı hedefleyen Atelier Rebul’ün, My Beautiful Garden Koleksiyonu’nda yer alan %100 doğal ve el yapımı “stoneware” seramik ambalajları yeniden kullanıma uygun olarak tasarlandı. Doğa dostu ürün hareketiyle güzelliğin 3R’si “Refill/Reuse/Reduce” benimseyerek “yeniden doldurun, yeniden kullanın, atıkları azaltın, bunları tekrar edin” diyen Atelier Rebul’ün yeni koleksiyonu, doğal olduğu kadar doğa dostu da. Dış ambalajı %100 geri dönüştürülmüş kâğıttan üretilen koleksiyonun, her biri el yapımı olan özel seramik ambalajları doğanın kendisi gibi doğal formlara sahip; bazen pürüzlü bazen de birbirinden farklı.

 

Yeniden Doldurulabilir

Bu özel koleksiyonun doğa dostu bir başka özelliği de çubuklu oda kokusunun tekrar doluma uygun olması. Koleksiyonda yer alan 450 ml. cam “refill” şişe sayesinde, çubuklu oda kokunuz bittiğinde, kendi seramik ambalajınızı yeniden doldurabilirsiniz. Böylelikle, satın aldığınız My Beautiful Garden çubuklu oda kokusu ile bir ambalajı defalarca kullanabilir ve doğaya bıraktığınız atıkları azaltabilirsiniz. 

 

Yeniden Kullanılabilir

Seramik mum ve çubuklu oda kokusu ambalajlarını tamamen kullandığınızda, ambalajları bitkileriniz için saksıya dönüştürebilir ve kendi büyülü bahçenizi oluşturabilirsiniz. Son derece yalın ve şık olan; lüks dokunuşlara ve incelikli bir tasarıma sahip bu koleksiyon, doğaya karşı sorumluluk alarak daha az atık anlayışıyla tasarlandı. 

 

İyi Yaşam ve Lüks Dokunuş, Yaşam Alanınızda Bir Arada 

Mis gibi incir kokusunun en tatlı halini koleksiyonun ilk kokusu Fresh Cut Fig & Coconut ile evinize taşıyabilirsiniz. Raflarda yerini almayı bekleyen birbirinden çarpıcı kokuları sunan yeni My Beautiful Garden Koleksiyonu’nun el yapımı “stoneware” seramikleri ile hayalini kurduğunuz zarif bahçe huzurunu evlerinizde yaşayabilirsiniz. Doğallığın kutlandığı bu çok özel koleksiyon şık ve yalın tasarımıyla ideal bir hediye olarak sizi olduğu kadar sevdiklerinizi de mutlu edecek. 

 

Evinizi aydınlatan güzel kokulu mumların ve çubuklu oda kokularının bulunduğu Atelier Rebul My Beautiful Garden koleksiyonu ile kendi güzel bahçenizi yaratın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI