Ana SayfaYaşamNammos Bodrum Mandarin Oriental`da

Nammos Bodrum Mandarin Oriental`da

Nammos, Bodrum Göltürkbükü Cennet Koyu’ndaki Mandarin Oriental`da, Bodrum`daki konuklarına sürpriz bir parti ile merhaba diyor. Sınırlı sayıda misafirlerin ağırlanacağı, özel rezervasyon yapılarak gerçekleşecek Nammos partisi, şimdiden merakla bekleniyor. 

Nefes kesen Ege ve Akdeniz manzarası eşliğinde kişiye özel hizmet sunan Mandarin Oriental Bodrum’un seçkin konuklarına, ozel bir parti ile merhaba diyecek olan Nammos, dünya sosyetesinin gündemine tekrar oturmaya hazırlanıyor. 
Mikonos’un tüm dünyada dillere destan olan restoran ve eğlence mekanı Nammos’un ünlü Mısırlı baş şefi ve ortaklarından İbrahim Sammy’in de katılacağı partide dünyaca ünlü DJ Babis performans sergileyecek.
Avrupa’nın en iyi plaj restoranlarından biri olan ve bugünkü ününe restoranındaki her zaman taze ve kusursuz kalitede hazırlanan menüleriyle ulaşan Nammos, Mandarin Oriental, Bodrum’da çeşitli lezzetlerinin yanı sıra Bodrum için özel tasarlayacağı Modern Akdeniz mutfağından da farklı lezzetlere yer verecek. 
4 Ağustos Salı günü yapılacak Nammos partisi; saat 15:00’deki öğlen yemeği ile basliyor ve saat 17:00’deki happy hour’un ardından saat 20:00’ye kadar devam edecek olan partiye özel rezervasyon ile katılım sağlanacaktır.
***Etkinlik ertelenmiştir!!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI