Ana SayfaYaşamNastassia ile Bite of Style

Nastassia ile Bite of Style

Nastassia Dominik Cumhuriyeti ve aynı zamanda İsviçre vatandaşı. Şu anda İstanbul`da yaşıyor. Küçüklüğünden beri modaya ve yemek yapmaya olan merakından ötürü Dominik Cumhuriyeti`ne ve İspanya`da eğitimine devam ediyor. Birçok restoranda çalışma imkanı bulan Nastassia, modaya olan tutkusundan da vazgeçmedi. 

Bite of Style isimli blogu hakkında uzunca bir süredir düşünen Nastassia Coşkunseven, Bite of Style`ı şöyle anlatıyor: 

Bite of Style benim açımdan çok özel bir proje çünkü uzunca bir süredir aklımda yemek ve moda hakkında bir blog sayfası hazırlama fikri mevcuttu, bunun için nasıl aynı benim stilimi yansıtacak şekilde diğer blog sayfalarına benzemeyen sade,zarif ve aynı zamanda muhteşem bir blog hazırlayabilirim diye düşündüm. Bu blog sayfası iş bu tutkudan ilham alarak yaratıldı, bu blog sizlere benim fikirlerimi ve tasarımlarımı gösterecek, size yeni yemek tarifleri ile beraber yemek ve modadan zevk almanın yeni ve zevkli yollarını tanıtacak. Sizlere İstanbul’un ve dünyanın en iyi restoranlarını ve onların simgeleşmiş özel yemeklerini kendi tarzımla göstereceğim.

Çok genç ve enerjik bir ekip ile çalışıyorum. Ekibimde New York stüdyolarında eğitim almış fotoğrafçılık yapan genç bir Amerikalı Tak Gözüm , İstanbul’da oldukça tanınmış bir web sayfası tasarımcısı olan Onur Birsen ve Dominik Cumhuriyeti vatandaşı genç ve çok yetenekli bir grafik tasarımcısı olan Eileen Navarro bulunmakta. Bu blog sayfası sizlere oldukça lezzetli yemek tariflerinin yanı sıra yemek ve moda hakkındaki kişisel zevklerimi de paylaşma fırsatı sunacak. Sizlerle bu blog sayesinde Nastassia’nın kim olduğunu ,insanların gittiğim yerler ve tattığım lezzetler hakkındaki yorumlarımı okurken zevk almalarını,keyifle yapmakta olduğum marka elçiliği,yemek tasarımcılığı ve yorumculuğumu paylaşmak istiyorum. İnanıyorum ki yemek ve moda sektöründe birçok fikre ve yeterli profesyonelliğe sahibim, markaların tanıtımını yapabilirim ki günümüzde birçok blog sayfası sahibi sosyal ağlardaki gücünü kullanarak birçok markanın tanıtımını üstlenmekte.

“Yemek ve moda aşkından daha samimi bir aşk yoktur.

Haydi Dünya’yı ısıralım !"

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI