Ana SayfaModaNautica Yeni Sezon Koleksiyonunu Engin Öztürk ile Keşfediyoruz

Nautica Yeni Sezon Koleksiyonunu Engin Öztürk ile Keşfediyoruz

Nautica tasarımları sizi maceraya ve doğayı keşfetmeye davet ediyor! Markanın yaklaşımı, Engin Öztürk’ün sofistike ve derinlikli yaşam stiliyle birleşti. Nautica’nın maceracı doğasını yansıtan atmosferinde gerçekleşen kampanya çekimi için Göcek tercih edildi. Erdi Doğan’ın fotoğrafladığı Engin Öztürk; şehirli ve modern Nautica ruhunu dinamik karelerle yansıttı.
 

 
Türkiye’nin en beğenilen ve sevilen oyuncularından Engin Öztürk, global marka iş birliği için; “Nautica ,zaten sevdiğim ve tercih ettiğim bir marka. Türkiye’de Nautica’nın marka elçisi olmaktan mutluluk duyuyorum. Markanın doğayla iç içe olması, doğaya önem vermesi ve dünyaca tanınmış olması beni heyecanlandırırken zaten kullandığım ve alışık olduğum çizgisi iş birliğimizi çok güçlü kıldı.” diyor.
 
Rahat ve Şık Bir Sezon Sizleri Bekliyor 
 
Deniz hikayesinden ilham alan sweatshirt, tişört gibi temel parçalarda cesaretli renkler ve desenler kullanarak farklılık yaratan Nautica, yaz sezonunda imza niteliğindeki renkleri lacivert, sarı,kırmızı ve beyazın ötesine çıkarak, toprak tonlarını ve baharat renkleri ile öne çıkıyor.

  

Yeni sezonunun öne çıkan Polo yakalarında kullanılan farklı baskılar ile birlikte kabuk değiştirme imkanı sunarak, günün farklı zaman dilimlerinde sizinle olmak için hazır. Plajlarda şıklığından ödün vermeyenler için, hem şık hem eğlenceli özel bir sezon bekliyor.

Yazın vazgeçilmez kumaşı olan keten, doğanın tonlarını Non-Iron teknolojisiyle birleştiren Nautica’nın canlı renkleri gömlek, tişört, sweatshirt, pantolon ve şortlarda karşımıza çıkıyor. Baskılı ve pamuk kumaşlardan oluşan Nautica şortlar ile yazın serinliğini üstünüzde hissedebileceksiniz.

Koleksiyonu keşfetmek için tıklayınız.​

 

 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI