Ana SayfaGüzellikNeostrata’yla Yaşlanma Karşıtı Profesyonel Bakım

Neostrata’yla Yaşlanma Karşıtı Profesyonel Bakım

Neostrata, bağımsız klinik çalışmaları, dermatoloji alanındaki 40 yılı aşkın deneyimi ve güçlü, etkili ve stabil formülasyonlarıyla her cilt endişesine yönelik çözümler vadediyor. Markanın yedi serisinin ilki olan ve hızlı ve maksimum sonuçlar için tasarlanan premium Skin Active serisi, etkili ve performans odaklı bileşenleriyle cildinizdeki yaşlanma belirtilerine karşı onarıcı ve sıkılaştırıcı profesyonel bakım yapıyor.
 
Skin Active ürünleri, derin çizgiler, sıkılık kaybı ve düzensiz cilt tonu endişelerine içerdiği retinol, aminofil ve neoglukozamin içerikleri ile cildin tüm katmanlarına nüfuz ederek dört haftada gözle görülür sonuçlar sunuyor. Tüm cilt tiplerine uygun Canlandırıcı Yüz Yıkama Köpüğü, sabun içermeyen formülüyle gözeneklerdeki kalıntıları derinlemesine temizliyor, cildin pH’ını dengeliyor ve cilt dokusunu pürüzsüzleştirirken aydınlatıyor.
Matriks Destekleyici Nemlendirici, antioksidan kompleks içeriği ile cildin nemlendirici matriksini hedefleyerek daha sıkı bir cilt görünümü sağlıyor ve içerdiği geniş spektrumlu SPF 30 ile cildi zararlı güneş ışınlarından koruyor. Yenileyici Yaşlanma Karşıtı Krem, cildi nazikçe soyarak sıkılaştırıyor ve cilt tonunu eşitliyor. Sıkılığını kaybetmiş göz çevresi görünümünü dolgunlaştıran Yoğun Göz Çevresi Bakımı, içerdiği kafein ile ince çizgileri, kaz ayağı kırışıklıklarını ve göz kapağı sarkmalarını azaltıyor. 3’lü Etki Cilt Dolgunlaştırıcı Serum üç boyutlu çözüm sunarak cilt tonunu yeniliyor, cildi dolgunlaştırıyor ve pürüzsüzleştiriyor. Onarıcı meyve kök hücre özü ile zenginleştirilen Üçlü Sıkılaştırıcı Boyun Kremi, boyun ve dekolte bölgesindeki kırışıklıkları açarak sıkılaştırıyor ve cildin doğal kolajenini destekliyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI