Ana SayfaYaşamNestlé Purina PetCare #SenDePatile Kampanyası 6. Yılında

Nestlé Purina PetCare #SenDePatile Kampanyası 6. Yılında

Her yıl 4 Ekim günü bütün dünyada patili dostlarımızın günü olarak kutlanıyor. 80 yılı aşkın bir süredir evcil hayvanların beslenmesinde dünya çapında öncülük eden ve evcil hayvanlara sağlıklı bir hayat sunmak için inovatif ürünler geliştiren Nestlé Purina PetCare, her yıl olduğu gibi bu yıl da hayvanseverlerin desteğiyle can dostlarımıza sevgi eli uzatıyor. 2015 yılından bu yana 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ne özel #SenDePatile iletişimini yürüten Nestlé Purina PetCare, uzun soluklu sosyal sorumluluk projesine bu yıl da devam ediyor. Nestlé Purina PetCare’in bu kampanyaya özel olarak Instagram’da oluşturduğu #SenDePatile yüz filtresini kullanarak paylaşım yapan kullanıcılar, barınaklardaki hayvanlar için yapılacak mama bağışına katkıda bulunuyor. Bağışlanan mamaların ulaştırılacağı barınaklardaki hayvanlar, yüz filtrelerinde gerçek isimleri ve fotoğraflarıyla yer alıyor. 

Nestlé Purina PetCare, her yıl düzenlediği #SenDePatile sosyal sorumluluk kampanyasıyla barınaklarda ve sokaklarda zor koşullarda yaşamlarını sürdürmeye çalışan hayvanların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Nestlé Purina PetCare, bu yıl hayvan sevgisini sosyal medyanın gücüyle birleştiriyor ve hayvanseverlerin desteğiyle barınaklarda yaşayan hayvanlar için yapılacak olan mama bağışına katkıda bulunmayı hedefliyor.
Uzun soluklu bir proje olan ve bu yıl 6.kez düzenlenen #SenDePatile kampanyasına destek veren hayvanseverler, Nestlé Purina PetCare’in 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ne özel Instagram’da oluşturduğu #SenDePatile yüz filtresini kullanarak barınaklardaki hayvanlar için yapılacak mama bağışına katkıda bulunuyor.
Hayvan dostu paylaşımların yardıma muhtaç hayvanlara destek için farkındalık yaratmasını amaçlayan ve 2015 yılından bu yana düzenlenen kampanya kapsamında şu ana kadar 45 ton mama bağışı yapıldı.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI