Ana SayfaModaNetWork’ten Şehre Hayat Veren Koleksiyon

NetWork’ten Şehre Hayat Veren Koleksiyon

“Social NetWork” mottosu ile gerçekleştirdiği iddialı İlkbahar/Yaz 2021 kampanya çekimi ile marka; şehrin yaşayan mekanlarında, bir arada geçirilen keyifli vakitlere gönderme yapıyor. NetWork kadınının güçlü duruşunu yansıtan marka, günün her saati, her okazyona cevap veren dinamik bir koleksiyon sunuyor.
 
Fuşya, saks mavisi, narçiçeği gibi canlı renklerin yanı sıra beyaz, ekru ve haki gibi natürel tonlar ile animal print ve etnik desenlerin geniş yer kapladığı koleksiyonda; yüksek kaliteli kumaşlar ve kusursuz kalıplar öne çıkıyor. Mevsimin enerjik ruhunu simgeleyen ceket pantolon takımları ışıltılı trikolarla tamamlanırken, renk bloklarının hakimiyetindeki elbiseler tek parça ile rafine bir şıklık vadediyor. Doğal dokularıyla dikkat çeken keten gömlek ve bluzlar renkli denim pantolonlarla buluşurken, leopar deseninin modern yorumuyla tasarlanan büstiyer, etek ve şortlar stil sahibi görünümlere imza atıyor.


 
İddialı NetWork Shoes&Bags koleksiyonu renk ve model çeşitliliği ile sezonun enerjisini ve dinamizmini yansıtıyor. Canlı ve pastel tonları mükemmel biçimde dengeleyen topuklu terlikler, zincir bantlı sandaletler, püskül detaylı loafer’lar ve minimal sneaker’lar, detaylarıyla fark yaratan deri ve süet çantalarla bir araya gelerek stil sahibi silüetler yaratıyor. Taş ve zincir detayları ile aksesuar grubunun yıldız parçaları kolyeler, gold küpe ve bileklik tasarımlarıyla birlikte kombinlere ışıltı katıyor.
 
Koleksiyona ait tüm ürünlere NetWork mağazaları ve NetWork.com.tr’den ulaşabilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI