Ana SayfaModaNicole Kidman Anne Hathaway`in elbisesini giydi

Nicole Kidman Anne Hathaway`in elbisesini giydi

Nicole Kidman Anne Hathaway`e çalım attı. 2013 Oscar törenine Valentino tasarımı bir elbiseyle katılması beklenirken son anda karşımıza Prada imzalı uçuk pembe bir elbiseyle çıkan Hathaway, o gece ani kararı ile herkesi derin bir meraka sürüklemişti. Oscar ödüllü oyuncu, kararını öyle bir anda değiştirmişti ki elbisenin tasarımcısı Valentino bile Anne`nin bu seçimini ekrandan izlemişti. 

Aynı gece Valentino`nun elbisesine çok benzer bir elbiseyi başka birinin giyeceğini öğrenen Hathaway`in vazgeçtiği tasarım merak edilirken dün Cannes Film Festivali`nin kırmızı halısında boy gösteren Nicole Kidman bu merakı giderdi. Nebraska isimli filmin galasına Anne Hathaway`in Oscar töreninde giymekten vazgeçtiği elbiseyle katılan Nicole, elbisenin hakkını verdi. 

Balıkçı yaka, çiçek aplikelerle süslü krem rengi elbise Nicole Kidman`ın beyaz teni ve kibar tavırlarıyla büyük bir uyum içinde kırmızı halıda izini bırakırken Hathaway`in üzerinde bu elbisenin aynı etkiyi bırakamayacağını da kanıtladı. Fotogaleriye tıklayarak Anne Hathaway için tasarlanan elbiseyi giyen Nicole Kidman`ı bütün detaylarıyla inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI