Ana SayfaModaNikeLab X Johanna Schneider

NikeLab X Johanna Schneider

Nike Women’s Training Global Tasarım Direktörü Jamie Lee’nin Schneider ile birlikte hazırladığı koleksiyon, Nike’ın teknik ve tasarım konusundaki zengin birikimini, Schneider’in eşsiz perspektifiyle buluşturuyor.

Modüler yapısıyla ön plana çıkan kapsül koleksiyon; antrenman ve egzersizlerin değişen süreçlerine uyum sağlamanın yanı sıra, rahat kullanım olanağıyla dikkat çekiyor. Performans odaklı tasarımlar, Nike’ın yenilikçi malzemeleri ve Dri-FIT teknolojisiyle konforlu bir kullanım sunuyor.

Jamie Lee, “Koleksiyon, kadınların hem günlük yaşamda hem de antrenman sırasında kullanabileceği, fonksiyonel tasarımlar sunuyor.” diyor. Giysileri, insan vücudunun temel yapısından esinlenerek tasarlayan Schneider, ürünlerin kişisel ihtiyaç ve tercihler doğrultusunda kişiselleştirilebildiğini söylüyor. Ünlü tasarımcı, “Benim için giysi, bir odaya girmek gibidir. Çünkü her giysi yeni bir ortam yaratır, ben de bu nedenle giysilerin modüler olmasına dikkat ederim. Kimi zaman giydiklerimin vücudumu sarmasını ya da desteklemesini, kimi zaman ise giysilerimin nefes almasını isterim.” diyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI